Vroče ta hip

Glamurozno v novo leto

Profimedia

Odenite se v zlato, diamante in platino.

Načeloma tudi pri ličenju velja, da ni dobro pretiravati in da je naravna lepota najlepša. A ob koncu leta, ko vse okoli nas utripajo pisane luči in so ulice okrašene z lampijoni, si tudi mi lahko drznemo malce izstopiti iz povprečja.

Novo poglavje v življenju, ki ga s seboj simbolično prinaša nova letnica 2018, zato brez zadržkov pozdravite na glamurozen način. Odenite se v barve zlata, srebra, diamante in platino!

Srebrn pogled
Praznični videz nikakor ne more mimo še ene žlahte kovine, to je srebra. Kaj, ko bi si ga nadeli na veke? Kot pravijo vizažisti, je srebrna barva zelo uporabna pri ličenju, saj pristoji k vsemu in jo lahko uporabljajo vse ženske ne glede na barvo las, polti ali oči. Lahko jo uporabite v obliki lesketajočega se senčila na vekah ali pa kot tanko srebrno črto, narisano ob korenu trepalnic. Pomembno pa je, da ličenje s srebrno barvo dopolnjujeta puder, ki ima v svoji sestavi tudi svetlikajoče se delce, ter rdečilo za ustnice, ki obrazu doda nekoliko topline.
Postopek ličenja:
1. Najprej na obraz nanesite ustrezno podlago in puder, ki se ujema z vašim tenom kože. Z njim zabrišete pomanjkljivosti in skrijete morebitne podočnjake.
2. Srebrno senčilo nanesite po celotni veki in ga zabrišite v smeri obrvi.
3. Videz zaokrožite z nanosom maskare za volumen. Če imate krajše trepalnice, lahko naredite dva nanosa. Dopolnite jo s kremno, toplejšo barvo za ustnice, ki bo nekoliko uravnotežila, zmehčala in omilila hladnejši učinek srebra na vekah.