stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Debeluške, prekršite modna pravila in uživajte v poletju!

29. 7. 2016; 09.30
Avtor: D. B.
debeli, moda 1 gabifresh

foto: Instagram

Naredite križ čez nenapisana modna pravila, ki vam zapovedujejo, kaj smete obleči in česa ne.

Ženske z močnejšo postavo se neprestano srečujejo z nenapisanimi modnimi pravili, ki jim na primer prepovedujejo oblačenje v barvasta oblačila, nošenje ozkih oblačil in še marsikaj drugega. Prišel je čas, da naredimo križ čez nekatera od pravil in uživamo v svojem telesu.

1. Nosite kratke hlače, poletno klasiko, ki je sicer za ženske z močnejšo postavo prepovedana. Požvižgajte se na pravila in pokažite svoje noge. In to ne glede na obseg vaših stegen.

2. Ne skrivajte rok, saj vam bo to pomagalo preživeti peklensko vročino. Ne poslušajte tistega, ki trdi, da se mora višek maščobnih oblog skriti za vsako ceno.

foto: Instagram

3. Ne kuhajte se v črni barvi, čeprav pravijo, da ta pripomore k bolj vitkemu izgledu. Lepo vreme je pravi trenutek, da v svoje življenje vnesete malo živosti.

4. Modni trendi niso le za suhice. Številne dame z obilnejšo postavo se držijo pravila, da se je potrebno izogibati nepreverjenim modnim trendom, vendar ti niso namenjeni le manekenkam na modnih pistah.

foto: Instagram

5. Poživite svojo garderobo z vzorci, čeprav so vam svetovali, da se slednjih izogibajte, saj vas naredijo bolj obilne. Ne pozabite, da je lahko brez vzorcev vaša garderoba zelo dolgočasno.

6. Nosite ozka oblačila, saj ni nobene potrebe, da vaše obleke izgledajo kot žaklji. Če imate rade ozke majice ali hlače, jih oblecite, saj vas pri tem nihče ne ovira.

7. Bikini ni rezerviran le za dekleta z ravnim trebuhom in visoko samozavestjo. Ni razloga, ki bi vam preprečil, da na plaži ne nosite bikinija. Modna pravila so tu zato, da se kršijo.

foto: Instagram

prejšnji članek
Zakompleksana manekenka skrivala svojo zadnjico
Svet slavnih
Zakompleksana manekenka skrivala svojo zadnjico
naslednji članek
Tega olja ne smete uporabljati na soncu!
Zdravje
Tega olja ne smete uporabljati na soncu!
#nasazenazenska
nasazenazenska