stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Takole si ustvarite prijetne spomine!

3. 11. 2016; 09.04
Avtor: Promocijsko gradivo
Poročna noč
Nepozaben razgled s terase v 5. nadstropju hotela ali zastekljena dvorana v pritličju hotela? Vrhunska kulinarika ali preprost klasičen meni?

Prednovoletno srečanje, poslovni dogodek, sprejem ali sodobna urbana poroka?

Hotel City Maribor**** ima odlične pogoje za izvedbo nepozabnega dogodka do 400 oseb z živo glasbo in plesiščem, ter najlepšim razgledom v mestu. Občutek intime, s pogledom na zeleno ali belo Pohorje, ki ob sončnem zahodu poskrbi za prav posebno vzdušje, moderen ambient, odlična kulinarika, predstavljajo pomemben detajl v mozaiku zadovoljstva gostov. Vrhunski kuharji zagotavljajo veliko izbiro menijev s ciljem razvajanja vseh čutov.

Ne glede na naravo dogodka nam je pomembno, da dogodek organiziramo kvalitetno. Skrbno prisluhnemo vsem željam, tako pri organizaciji prostora, gostinskih storitvah, tehničnih zahtevah, kot pri izpeljavi zabavnega programa. Potrudimo se, da dogodek izpeljemo na najvišji ravni in usklajeno željami, pričakovanju. Za goste dogodka zagotovimo tudi parkirišča v lastni podzemni parkirni hiši.

Izpeljava prednovoletnega srečanja, poslovnega dogodka, sprejema ali urbane poroke v Hotelu City Maribor****, je zagotovo nepozabno doživetje.

V širokem spektru dogodkov, ki jih prirejamo v hotelu, ne smemo pozabiti že tradicionalnega silvestrovanja. Prihajajoča najdaljša noč v letu s silvestrsko večerjo, bo v tem letu drugačna in še bolj spektakularna, kot so je do sedaj bili vajeni Mariborčani!

Hotel City Maribor **** presents: NEW YEAR'S EVE with MIKE VALE "all night long". Izberite svoj paket in silvestrujte s stilom:
NEW YEAR'S EVE DINNER & PARTY
NEW YEAR'S EVE BOAT & PARTY
NEW YEAR'S EVE CITY PARTY 

Hotel City Maribor**** - odlična lokacija za ustvarjanje prijetnih spominov!

prejšnji članek
Slavni pevec zasmehovan zaradi gub
Svet slavnih
Slavni pevec zasmehovan zaradi gub
naslednji članek
Depresivna manekenka ni mogla vstati iz postelje
Svet slavnih
Depresivna manekenka ni mogla vstati iz postelje