franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ste vedeli? Na svetu obstaja več tipov vagin - preverite, kam spada vaša!

6. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Smo si tam spodaj ženske res vse enake? Specialistka intimne depilacije pravi, da temu še zdaleč ni tako.

Ženska splovila so še vedno tabu tema ... foto: Profimedia

Da ne bo pomote, govorimo o zunanjem delu spolovila, torej o položaju in velikosti sramnih ustnic, ki objemajo osrčje ženskega cveta. Prav po obliki slednjega se ženske med seboj močno razlikujemo.

Tako pravi specialistka intimne brazilske depilacije, ki je v svoji dolgoletni praksi prišla do zanimivega spoznanja. Mel namreč razkriva, da lahko splovila, glede na zunanjo anatomsko obliko, razvrstimo na pet tipov oz. vrst. Zanimivo teorijo je Mel predstavila v intervjuju za Elite Daily, ob tem pa s svetom delila tudi zabavna imena, s katerimi je poimenovala posamezen tip spolovila. ''Ženska spolovila so še vedno tabu tema, jaz pa menim, da bi morali temu čudežnemu cvetu posvetiti več pozornosti.''

Spoznajte 5 tipov spolovil …

Specialistka intimne brazilske depilacije pravi, da se ženske razlikujemo med seboj tudi po obliki in velikosti sramnih ustnic. foto: Profimedia

Gospodična Barbie


Gre za ljubko oblikovano spolovilo, pri katerem večje sramne ustnice povsem objemajo male oz. notranje sramne ustnice, oba dela pa se popolno zaključita ob medenični kosti. ''Ko je govora o vagini, ljudje najpogosteje pomislijo ravno na ta tip vagine, a povem vam, da je le malo žensk videti takole. Zagotovo gre za najmanj pogost tip, verjemite, videla sem jih na tisoče,'' pojasnjuje specialistka.

Gospa zavesa
To je najpogostejši tip spolovila. Zanj je značilno, da male oz. notranje sramne ustnice segajo izpod večjih sramnih ustnic. Viseča notranja guba je lahko različne velikosti in oblike. ''Pri delu sem najpogosteje videla takšna spolovila, ob tem pa je zanimivo to, da so ženske zaradi te oblike zelo nesamozavestne. To gre najbrž pripisati lepotnim idealom. Popolnoma brez potrebe.''

Gospodična okroglolična
Zunanja podoba nekoliko spominja na tip gospodične Barbie, le da oba dela sramnih ustnic segata nekoliko dlje proti sramni kosti. Posebnost tega spolovila sta gubi, ki sta lahko bodisi polnejše oblike, bodisi tanjši, odvisno od teže in starosti ženske.

Gospa podkev
Videz spolovila spominja na obliko podkve, saj vaginalna odprtina sega proti vrhu, zaradi česar pridejo drobne sramne ustnice bolj do izraza.

Tulipanova gospa
Zadnja a zagotovo ne najmanj pomembna je tulipanova gospa, ki po obliki spominja na cvetni popek, ki razpira drobne cvetne lističe. ''Male sramne ustnice rahlo segajo skozi večje, a ne tako kot pri gospe zavesi, kjer so precej bolj izpostavljene,''  je z zadnjim opisom za Elite Daily zaključila Mel.

Preberite si še: Sram me je, moje sramne ustnice so videti kot cvetača!

Ženska splovila so še vedno tabu tema ...

Ženska splovila so še vedno tabu tema ... foto: Profimedia

prejšnji članek
FOTO: Pokazala trebušček in čipkasti modrček
Svet slavnih
FOTO: Pokazala trebušček in čipkasti modrček
naslednji članek
Zvezdniški parček je oznanil, da pričakuje dojenčka
Svet slavnih
Zvezdniški parček je oznanil, da pričakuje dojenčka