zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

V Cityparku razstava motorjev, pokušina piva in poslikava teles

10. 3. 2023; 08.30
Avtor: oglasno sporočilo
3
V našem največjem nakupovalnem središču Citypark so za vse obiskovalke pripravili prav posebna presenečenja in jim tako polepšali dan žena.

Niso pa pozabili niti na moške, saj bodo jutri na dan mučenikov prišli na svoj račun. Za njih so namreč pripravili prav posebno presenečenje, redko in bogato razstavo brezčasnih motorjev Harley Davidson, prejeli pa bodo tudi brezalkoholno pivo. Središče bo za nekaj časa postalo drugi dom motornim kolesom, kot so Road King in Street Glide, ki že 120 let navdušujejo različne generacije motorističnih navdušencev. Najbolj atraktiven med njimi pa je vsekakor vojaški motocikel iz leta 1942. Razstavo si lahko ogledate vse do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev.  

Prav tako pa vas v soboto, 11. marca, čaka tudi posebno dogajanje. V živo boste lahko spremljali mojstrico poslikave telesa oziroma »bodypaintinga«. Kreatorka in umetnica bo ustvarjala na glavnem hodniku v pritličju nakupovalnega središča.

Lastniki lepotcev so navdušeni motoristi iz Slovenije, ki so del združenja HOG Lipa Chapter. Slednji je uradni zastopnik oziroma distributer motornih koles Harley Davidson in je uradno registriran v centrali H.O.G v Združenih državah Amerike.

prejšnji članek
Renata Bohinc za vedno zapečatila ljubezen
Svet slavnih
Renata Bohinc za vedno zapečatila ljubezen
naslednji članek
Žan Serčič na kavi z legendarno modrooko pevko
Svet slavnih
Žan Serčič na kavi z legendarno modrooko pevko