1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Lepotni namigi: Jesenski odtenki šmink

15. 10. 2023; 04.00
Avtor: Tjaša Kokalj Jerala / revija Bodi zdrava
pexels-photo-4301233

Oblecite ustnice v barve jeseni. foto: Pexels

Oblecite ustnice v barve jeseni ...

BELA KAVA

Ta nova smernica v ličenju pooseblja tiho razkošje, saj je nevpadljiva, hkrati pa vsak videz popelje na višjo raven. Monokromatski videz predstavlja klasično lepoto in je popoln tako za poletje kot za jesenske mesece, saj bo poudarilo zagorelo kožo, kot bi jo poljubilo sonce. Umetniki ličenja svetujejo, da za tak mejkap uporabite kombinacijo različnih zaključkov – mat podlago kombinirajte s svetlečimi senčili in ustnicami z bleščilom. Poigrajte se z odtenki kostanja, šampanjca in breskve – odvisno od vašega tena kože.

VINSKO RDEČA

Ni jeseni, če ni temno rdeče barve na ustnicah, in tako bo tudi to jesen. Zelo veliko bo bordo barve, bogate rdeče s poudarkom na rjavih podtonih. Da pričarate šik lepotni videz, se odločite za minimalen mejkap z nežno poudarjenimi očmi, pozornost pa naj pritegnejo ustnice.

KLASIČNO RDEČA


Rdeča barva bo to lepotno sezono zelo močna. Klasična rdeča je vedno dobra ideja, ki je vselej zelo šik. Je topla in pozitivna barva, povezana z našimi fizičnimi potrebami in voljo do preživetja. Izžareva trdno in močno energijo, zato je ta sezona popoln čas, da to klasiko preverite tudi na svojem lepotnem videzu.

VIJOLIČASTA

Vijoličasta barva bo to sezono zelo priljubljena tako v modnem kot tudi lepotnem svetu. Če imate radi temne odtenke, se odločite za temno vijoličaste ustnice. Če se želite poigrati s celotnim lepotnim videzom, izberite dvobarvno senčilo v odtenku, svetlejšem od barve ustnic, da ustvarite izstopajoč videz.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Vabljeni k branju! foto: revija Bodi Zdrava

prejšnji članek
Kinodvor je v soboto zvečer obeležil stoletnico Ljubljanskega dvora
Kultura
Kinodvor je v soboto zvečer obeležil stoletnico Ljubljanskega dvora
naslednji članek
Znaki, da ste v toksičnem razmerju
Odnosi
Znaki, da ste v toksičnem razmerju
#nasazenazenska
nasazenazenska