Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Tanja Žagar razvnela množico v ljubljanskem BTC

4. 10. 2023; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
IMG-88 2
Nastopila je na otvoritvi težko pričakovane prve fizične trgovine s pajkicami in udobno žensko modo priljubljene slovenske znamke LELOSI.

Marsikdo se je začudeno spraševal, kaj se je preteklo soboto dogajalo v hali A nakupovalnega središča BTC v Ljubljani, ko so se po hodnikih delale vrste, precej neobičajne za deževen konec tedna. Udarni ritmi in energična besedila so privabili veliko oboževalcev pevke Tanje Žagar, ki je nastopila na otvoritvi trgovine LELOSI.

LELOSI, ki jih poznamo predvsem kot prvo izbiro ljubiteljic pajkic, so se s spleta preselili tudi med obešalnike in police, kjer zdaj lahko tako zaprisežene navdušenke kot tudi bodoče oboževalke preskusijo dobro znano mehkobo. Ena izmed njih je tudi Tanja, sicer ambasadorka blagovne znamke, ki je razkrila, da na udobje LELOSI pajkic, trenirk in pižam prisega tudi v vsakdanjem življenju. Obiskovalce je nasmejala predvsem z izjavo, da so ta oblačila zares kot njena druga koža, saj včasih kar pozabi, da ima sploh kaj na sebi.

Kupce, radovedneže in zaposlene je na dogodku nagovoril ustanovitelj blagovne znamke Matej Slapnik, ki je poudaril, da je to velik trenutek za LELOSI, predvsem pa uresničitev dolgoletnih sanj. Naštel je nekaj novosti za ženske, moške in otroke iz prihajajoče jesenske kolekcije, posebno ponosni pa so na izredno udobne kavbojke, ki jih bodo predstavili v oktobru. Hkrati je razkril tudi smele načrte glede širitve fizičnih trgovin na tuje trge, kar bi gotovo izpolnilo pričakovanja mnogih oboževalk onkraj meja Slovenije. Na ta način nadaljujejo z izpolnjevanjem svoje obljube o nenehnem izboljševanju in dopolnjevanju ponudbe.

V krajšem programu smo spoznali zgodovino podjetja, predstavili so različne produktne linije, izvedeli pa smo tudi, kaj pomeni kratica LELOSI. Po še nekaj pesmih sta Tanja Žagar in Matej Slapnik slavnostno prerezala trak, ki predstavlja korak naprej v dostopnosti vrhunskih modnih oblačil za vse generacije.

Zadovoljni obiskovalci so prostor počasi prepustili novim strankam, ki so navdušeno izkoristile otvoritvene popuste in se gotovo razveselile tudi praktičnih daril. Vabljeni, da jih obiščete v pritličju Hale A v BTC Ljubljana in sami odkrijete, zakaj so oblačila LELOSI navdušila že več kot milijon ljudi.

Tanja Žagar je zvesta LELOSI navdušenka in ambasadorka.

Tanja Žagar je zvesta LELOSI navdušenka in ambasadorka.

Tanja Žagar je posebej za ta dogodek priredila nekaj svojih pesmi ter jih prepevala skupaj z obiskovalci.

Tanja Žagar je posebej za ta dogodek priredila nekaj svojih pesmi ter jih prepevala skupaj z obiskovalci.

23. septembra se je zaradi otvoritve  LELOSI trgovine v hali A ljubljanskega BTC-ja trlo obiskovalcev.

23. septembra se je zaradi otvoritve LELOSI trgovine v hali A ljubljanskega BTC-ja trlo obiskovalcev.

prejšnji članek
Nočni krči? Pomagajte si s sokom vloženih kumaric!
Zdravje
Nočni krči? Pomagajte si s sokom vloženih kumaric!
naslednji članek
S pecilnim praškom do bolj belih zob
Zdravje
S pecilnim praškom do bolj belih zob