stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Komaj smo dočakale vrnitev škornjev z debelejšim podplatom. Poglejte, kje vas čakajo najlepši modeli

9. 11. 2023; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
4(9)
Zima je vedno dober izgovor za obnovo garderobe in priložnost za eksperimentiranje z najnovejšimi modnimi trendi. Čeprav so popularne že nekaj sezon, bo ta zima prinesla nov val in zagon za škornje z debelejšim podplatom. Tokrat nismo več osredotočeni samo na črno barvo, že sedaj škornje nosimo tudi v belih, bež ali sivih odtenkih.

Napotili smo se v Deichmann in odkrili najbolj ugodne modele škornjev z debelejšim podplatom („chunky“) v najbolj trendnih barvah in niansah. Ti škornji so zelo enostavni za kombiniranje, poleg tega pa so tudi funkcionalna obutev, odlična pri ohranjanju toplote tudi v najbolj hladnih dneh.

V stilu 90-ih

Moda se vedno vrača nazaj, letos je prav navdih 90-ih in zgodnjih 2000 tisti, ki si lahko lasti zasluge za vrnitev robustnih škornjev. Prav zaradi tega bodo najbolj učinkovite kombinacije tiste, kjer se boste poigrali tudi z ostalimi elementi obutve iz tih dveh desetletij.

Izberite široke hlače z nizkim pasom ali visoke oprijete jeans hlače, „oversized“ – velike pletene puloverje, seveda pa se lahko ozrete tudi po stajlingih, ki vladajo na smučišču in tam poiščete svoj navdih. Ste športne navdušenke? Škornji z debelejšim podplatom so idealni tudi za bolj ležerno, skorajda že športno varianto, hkrati so pa odlični modeli, ki smo jih poiskali v Deichmannu, prava pika na i za vsak športni stajling.

Vsaka ima svoj popolni par

Izbirajte različne modele škornjev z debelejšim podplatom in si pripravite različne stajlinge za to zimo! V Deichmannu vas čakajo modeli s platformo, petko, v chelsea stilu – vse z debelejšim podplatom, niso pa tudi pozabili na zelo modne motoristične škornje z dodatki.

Modeli so zelo različni, kar pa imajo skupnega, je prav ta nezamenljiva enostavnost, s katero se vključijo lahko v čisto vsak stajling in dodatna izolacija od hladu in vlage – kar pomeni, da so popolni za zimske razmere.

Poiščite svoj idealni model novih škornjev v Deichmannu. Izbirajte med različnimi modeli škornjev z glomaznim podplatom in razkošnimi barvami, zaradi katerih bo čisto vsaka v Deichmannu to sezono z lahkoto našla svoj trendni par „chunky“ škornjev – škornjev z debelejšim podplatom.

Novo kolekcijo zimske obutve lahko poiščete že na uradni spletni strani, vabljeni pa tudi v številne poslovalnice po celi Sloveniji.

prejšnji članek
Lahko z novim partnerjem prebolimo starega?
Odnosi
Lahko z novim partnerjem prebolimo starega?
naslednji članek
Kako narediti zeliščne bombone za boleče grlo?
Zdravje
Kako narediti zeliščne bombone za boleče grlo?