stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Nagradna igra Deichmann: srečni nagrajenci so izbrani!

28. 12. 2023; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
deichmann, nagradna-igra

foto: Deichmann

December, mesec bleščečih barv in slavnostnega vzdušja, je skorajda za nami, a vznemirjenje se še ni poleglo. Naše nedavno nagradno glasovanje, je pravkar 'obrodilo' darove in izbralo srečne nagrajence.

Darilne bone Deichmann v vrednosti 20 € prejmejo Simona Madile, Barbara Lipold in Slavko Nuzdorfer. S tem smo zaključili to modno pustolovščino – iskrene čestitke srečnim izžrebancem!

To je obenem tudi priložnost, da se ozremo na modne izbire, ki so te dni zaznamovale njihove praznike. Najpogosteje so bili za idealen dodatek praznični opravi izglasovani brezčasni, elegantni in neverjetno šik salonarji!

Kakšna izbira pa čaka naše nagrajence? Poglejmo!

Simona: modna eleganca za srečanja s prijatelji

Simona, ena od nagrajencev, ima sedaj priložnost izbrati stilsko obutev, ki bo dopolnila njene modne kombinacije za srečanja s prijatelji. Pri Deichmannu kraljujejo elegantni gležnjarji, klasični salonarji ali trendi visoki škornji, ki so kot nalašč za kombiniranje z bluzami in dolgimi plašči, ki jih krasi obroba. To so izbire, ki združujejo udobje in stil, idealne za praznične dogodke.

Slavko: prava obutev za sprehode po mestu

Slavko lahko v teh dneh izkoristiti svoj bon za nakup obutve, ki je primerna za hladne zimske sprehode. Moški lahko v Deichmannovi ponudbi najdejo robustne škornje in vremensko odporne čevlje, ki so popolni za sprehode po praznično okrašenem mestu. Te čevlje lahko odlično kombinira s stilskimi volnenimi plašči v temnih, gozdnih odtenkih, kar bo dodalo še večjo pridih modnega razkošja.

Barbara: eleganca za družinsko praznovanje

Barbara, tretja srečna nagrajenka, lahko izkoristi svoj darilni bon za izbiro čevljev, ki so kot nalašč za družinska praznovanja. V Deichmannovi ponudbi najde čevlje, ki združujejo eleganco in udobje, kot so salonarji z nizko peto ali visoki škornji. Te čevlje lahko kombinira z elegantnimi oblekami ali kombinacijo bluze in krila, ki odražajo praznično vzdušje.

Naslednji koraki in modni navdih

Kot nagrajenci imajo Simona, Barbara in Slavko zdaj edinstveno priložnost, da svoje modne izbire prilagodijo prihajajočim dogodkom. S svojimi darilnimi boni lahko izkoristijo Deichmannovo raznoliko ponudbo, ki je polna stilskih možnosti za vsako priložnost. Z njihovo obutvijo bo zagotovo naredil vtis v novem letu.

Tako se naše praznično obdobje zaključuje z veselim pričakovanjem nove modne sezone. Srečni nagrajenci so postali del Deichmannove modne zgodbe, ki se nadaljuje z obljubo o še več modnih presenečenjih in novostih v prihajajočem letu.

Čudovite praznike in srečno 2024 vam želimo!

prejšnji članek
Znani obrazi deležni vse več sovražnega govora – kakšne so posledice?
Svet slavnih
Znani obrazi deležni vse več sovražnega govora – kakšne so posledice?
naslednji članek
Katarina Benček iskreno o posteljnih vragolijah
Resničnostni šovi
Katarina Benček iskreno o posteljnih vragolijah