nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Dišite kot Cansu Dere

7. 12. 2023; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Atelier Rebul_Cansu Dere_Post
Novi obraz blagovne znamke Atelier Rebul.

Zvezda priljubljenih turških nadaljevank Cansu Dere je postala obraz prestižne kozmetične blagovne znamke Atelier Rebul. Blagovna znamka s 129-letno tradicijo v ustvarjanju vrhunskih dišav je svojo bogato dediščino združila z živahno energijo in lepoto priznane igralke, s tem pa je pripravljena na prihajajoča praznovanja v najbolj elegantnem slogu. Sodelovanje s Cansu Dere je namreč prineslo osupljivo kampanjo z naslovom The essence of Celebration, navdihnjeno z živahnostjo zabav v slogu dvajsetih let prejšnjega stoletja. Skrbno oblikovana kampanja zajema unikatne dišave za dom, dišeče sveče in izdelke za nego telesa. Vsak izdelek odseva izjemno eleganco in glamur tistega obdobja, pri čemer ohranja sodoben pridih.

Navdihnjene z živahnimi zabavami v dvajsetih letih prejšnjega stoletja lične darilne škatle poudarijo duh novoletnih praznovanj s svojimi elegantnimi bordo in zelenimi odtenki ter obogatene z barvnimi trakovi.

Novoletna kolekcija Atelier Rebul Cansu Dere vključuje kolekcijo Apple & Cinnamon, ki je na voljo izključno v omejeni novoletni izdaji. Hkrati sta v unikatne nove darilne škatle vključeni ikonični kolekciji Istanbul in Bereket, ki še naprej ostajata priljubljeni izbiri.

Atelier Rebul, specializiran za visokokakovostne dišave, se ponaša z mednarodno oznako skakljajočega zajčka (Leaping Bunny), ki potrjuje zavezanost trajnostnemu pristopu in ljubezni do živali. S svojimi inovativnimi pristopi k svetu vonjav je znamka sinonim za prestiž in kakovost.

Atelier Rebul tako nadaljuje svojo zavezanost k trajnosti in skrbi za okolje, s Cansu Dere pa združuje energijo dišečih doživetij, ki bodo navdušila ljubitelje prestižnih vonjav po vsem svetu. Z dišavami Atelier Rebul Cansu Dere si odprite vrata v čaroben svet dišav luksuza in elegance.

prejšnji članek
Praznični recept: Slastni vanilijevi kifeljčki
Kulinarika
Praznični recept: Slastni vanilijevi kifeljčki
naslednji članek
Miran in Anita Rudan: Se v daljavi slišijo 'poročni zvonovi'?
Svet slavnih
Miran in Anita Rudan: Se v daljavi slišijo 'poročni zvonovi'?