sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

Ste preveč ljubosumni?

19. 4. 2016; 10.15
Avtor: A.P.
idealen par
Mogoče to že veste, ampak si ne želite priznati.

Sporočila na telefonu. Ena stvar je, da njegova sporočila preberete nenamerno, druga stvar pa je, da od njega zahtevate, da vam jih pokaže.

Sporočila na mobitelu, del dve. Tukaj mislimo na to, da on njega zahtevate, da vam pove, kje se nahaja, s kom in podobno. Mogoče se vam bo slišalo smešno, ampak obstajajo tudi taka dekleta. Ne bodite ena izmed njih.

Izhodi s fantom. Se spomnite prizora in filma Kako se znebiti fanta v 10 dneh, v katerem se Kate Hudson nenajavljena pojavi na poker večeru? Fantje potrebujejo premor in večere, ki so rezervirani za njih in njihove prijatelje, prav tako kot ve rade preživite večere s svojimi prijateljicami. Ne delajte drame tam, kjer ni potrebno.

Družbena omrežja. Če na vsake toliko časa pregledujete njegov Facebook profil, kdo mu všečka slike in mu daje komentarje, se raje malo zberite in mu nudite zasebnost.

Edina v njegovem življenju. Poleg njegove sestre, mame, babice in ostale ženske rodbine, vaš partner  ne sme biti v družbi drugih žensk. Vse kar boste dosegli je to, da bo kmalu pobegnil stran od vas. Nihče ni rad v stalni kontroli, sploh pa kadar za to ni nobenega razloga.

prejšnji članek
Nekoč goli pred vsemi, danes le še za svoje žene!
Svet slavnih
Nekoč goli pred vsemi, danes le še za svoje žene!
naslednji članek
Znani slovenski voditelj ženi strl srce!
Svet slavnih
Znani slovenski voditelj ženi strl srce!