Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Avgustovski razvrat: Zapeljivi seks morske deklice

2. 8. 2019; 09.00
Avtor: V. M.
Morska deklica

Brez skrbi, ne bo vam potrebno smukniti v svetleč kostum. foto: Pinterest

Ali pri seksu rade preizkušate različne položaje? To poletje očarajte vašega korenjaka s položajem morske deklice. Brez skrbi, ne potrebujete svetlikajočega se kostuma z ekstravagantno plavutjo.

Nekateri seks položaji pritegnejo več pozornosti, ko jim nadenemo privlačno ali zanimivo ime. Morda je tako tudi z omenjenim položajem morske deklice, ki navdušuje to poletje. Pa ne bomo odkrili tople vode, gre za položaj, ki ste ga skoraj zagotovo že preizkusili. V kolikor seveda svojega spolnega življenja niste posvetili zgolj strogo misijonarskemu prepletu teles.

Ste torej za malo poletno obarvane akcije? Zakaj pa ne, sledite spodnjemu opisu in poskrbite, da bo nočni zrak napolnilo valovanje čutnih vzdihljajev …

Načrtujeta družino? Potem iz postelje ne vstanita prehitro ... foto: Profimedia

Kako se namestiti v položaj morske deklice?



1.    Lezite na nekoliko višjo površino (denimo na pult ali mizo), da vas bo lahko partner stoje zgrabil za ritko. Torej ne na posteljo, ker se bo sicer sklanjal nad vami s pokrčenimi nogami kot žabec, kar vaju bo popeljalo v povsem drugo zgodbo …

2.    Vemo, vemo, miza je trda. Položite si pod hrbet blazino, takoj vam bo udobneje.

3.    Sedaj nogi dvignite visoko v zrak in jih stisnite skupaj, kot bi ne imeli nog, temveč plavut morske deklice. Resneje, kot boste vzeli vlogo morske deklice, tesneje bo vaša vagina ob penetraciji objemala partnerjev penis. Zatorej šalo na stran in noge skupaj!

4.    Če vas ob tem zgrabi krč, nekoliko stresite z nogo, sicer pa se fino usločite nazaj in ponazorite nekaj zapeljivih gibov morske deklice, da se bo vaš ribič še bolj razvnel.

5.    Pa ne pozabite na roke, z njimi ne simulirate plavuti, tako da jih le uporabite. Zgolj namig, a s prsti se lahko sprehodite prek prsi do trebuščka in vse do morske cvetlice … No ja, da ne bomo preveč pravljično obarvani, saj veste, kako vam prija, ko si dražite klitoris. Dajmo, Arabella, čas je za akcijo!

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Energije vam bodo pričarale krasen dan!
Horoskop
Dnevni horoskop: Energije vam bodo pričarale krasen dan!
naslednji članek
Presenečenje: Velika novost na EMI!
Svet slavnih
Presenečenje: Velika novost na EMI!