stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vodič po nakupih: To je popolno darilo za vsako astrološko znamenje!

20. 12. 2016; 03.18
Avtor: D. B.
darilo nakupi

foto: Profimedia

Astrološki vodič po nakupih vam lahko olajša izbiranje darila za vaše bližnje.

Vsako astrološko znamenje ima svojo barvo in določene lastnosti, ki so značilne le zanj. Ker se približujejo prazniki in smo večkrat tudi v dvomih, kaj kupiti najdražjim, smo pripravili astrološki vodič, ki vam lahko olajša iskanje primernega darila. 

Oven

Rdeča ovne privlači kot magnet, saj je blizu njihovemu energičnemu temperamentu. Navdušeni bodo nad rdečo ali črno srajco, usnjenimi modnimi dodatki, rutami, kapami, šali ali rokavicami, ki naj bodo v oranžni barvi ali pa vpadljive barvne kombinacije.

Za darila izbirajte živahne barvne odtenke, ne glede na to, ali so predmet nakupa obleke ali nakit. Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, bodo navdušene nad parfumi z vonjem mošusa. Pri ličilih so ženskam, rojenim v znamenju ovna, najljubše tople in intenzivne barve. Moškim lahko podarite aktovko, usnjen pas ali ročno uro.

Bik

Biki slovijo kot gurmani in naravnost obožujejo sladice, zato ne boste nikoli zgrešili, če jim podarite kakovostno bonboniero. Ženske bodo navdušene nad parfumom z vonjem cvetja, moški pa nad priborom za britje. Oboji so navdušeni nad kuhanjem, zato bo dobra izbira tudi kvalitetna kuharska knjiga.

Razveselil se bo tudi kravate, lepega šala, usnjene denarnice ali glasbenega albuma njihovega najljubšega glasbenega izvajalca ali glasbene skupine. Ženska, rojena v znamenju bika, bo navdušena tudi nad glasbeno skrinjico za nakit, svileno ruto, kozmetično torbico ali nevpadljivo ogrlico.

Dvojčka 

Dvojčki so večni otroci in darilo zanje mora na prvem mestu zabavati. Bolj kot je nenavadno, bolj bodo navdušeni. Zagotovo jih boste razveselili, če jim podarite okrasnega plišastega medveda. Če ste se odločili za bolj prestižno različico darila zanjo, pa kupite parfum z vonjem vanilije. 

Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, naravnost obožujejo kozmetične izdelke, zato je kolekcija za nego obraza in telesa tisto, ki jih bo vedno navdušilo. Moške boste razveselili, če jim boste podarili etui za očala, simpatično figurico za vzvratno ogledali njegovega avtomobila, obesek za ključe, mobilni telefon, tablico ali računalniško igrico.

Rak

Najlepše darilo za občutljive rake je ljubezenski roman, všeč so jim tudi zgodovinske knjige. Šopek belih vrtnic bo zagotovo navdušil pripadnice tega astrološkega znamenja, saj je njihova oblika in močan vonj v skladu z njihovo romantično naravo. Ker je bela njihova barva, naj prevladuje tudi pri nakitu.

Ogrlica z umetnimi biseri ali nakit iz srebra ne bo nobene ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, pustil ravnodušne. Moškim bo zagotovo všeč knjiga (še posebej o zdravem življenju), album za fotografije ali družabne igre, kot je na primer šah. Prav tako bodo navdušeni, če jim boste podarili šal, kravato ali manšetne gumbe.

Lev

Najljubša barva tega astrološkega znamenja je zlata ali rumena, zato se bo vsaka levinja razveselila glosa za ustnice, svetlečega pudra in senčila v zlatem odtenku. Z nakitom boste razveselili tako njega kot njo. Če boste izbrali parfum, pa se odločite za intenziven vonj vzhoda. 

Ker so levi veliki ljubitelji filmov, bo odlično darilo tudi vstopnica za kino ali gledališče. In ne pozabite darila zaviti v zelo svetleč papir z rdečo pentljo, to jih bo navdušilo.

Devica

Pedantne device boste razveselili s praktičnimi darili, kot so mobilni telefon, ročna ura, budilka, album za fotografije ali rokovnik, tudi obleka ali usnjene rokavice, trenirka ali kopalni plašč jih bodo navdušili. To bodo cenili veliko bolj, kot če jim boste kupili katero od uveljavljenih blagovnih znamk.

Devicam so všeč umirjeni barvni toni, zemeljske barve, pa tudi temnomodra in zelena. Če boste kupovali parfume, naj bodo nežnega vonja, nakit pa naj bo preprost, saj niso ljubiteljice kiča.

Tehtnica

Tudi moški in ženske, rojeni v tem astrološkem znamenju, so navdušeni nad kozmetiko za nego obraza in telesa. Pri tem bodite pozorni na to, da bodo darila lepo zavita, svetleča in razkošna. Odlična izbira je tudi rdeča bonboniera v obliki srca ali okrasna vaza, romantična stenska slika ali okrasne porcelanaste figurice.

Moškemu podarite kravato ali elegantno srajco, njo pa presenetite s čipkastim perilom, usnjenimi rokavicami, umetniško sliko ali zapestnico.

Škorpijon

Škorpijoni niso ljubitelji dragih daril. Ker je to najbolj erotično znamenje v zodiaku, bo seksi perilo s čipko ali lepa spalna srajca navdušila pripadnice tega astrološkega znamenja. Njihova barva je rdeča, zato bo tudi rdeča gladiola ali orhideja prava izbira zanjo.

Všeč jim bodo tudi dražji parfumi ali knjige, v katerih so predstavljene tehnike tai-čija, joge ter različne vaje za dihanje in meditacijo, saj se navdušujejo nad vzhodnjaškimi veščinami, radi imajo tudi kriminalne zgodbe in psihologijo.

Strelec

Trenirka, nahrbtnik, kompas, daljnogled ali oprema za ribolov bodo prijetno presenetili moške, rojene v tem astrološkem znamenju. Navdušeni bodo tudi nad oblačili v slogu safarija in v barvi peska, modri ali vijolični. Kolonjska voda, športni dezodorant ali dišeča krema bodo prav tako dobra izbira za športnega strelca.

Ženske obožujejo nakit nenavadnih oblik in materialov, zato je ogrlica iz koral ali iz tigrovega očesa tisto, kar jim bo zelo všeč. Njihove cvetlice so vijolice in nageljni.

Kozorog

Praktičnim kozorogom je najbolje podariti nekaj, kar bo uporabno. Všeč so jim knjige, pri tem ne boste zgrešili. Karkoli jim boste podarili, bodo prebrali.

Moški, rojeni v tem astrološkem znamenju, bodo navdušeni tudi nad ročno uro, rokavicami, usnjeno denarnico ali kravato, ženske pa se bodo razveselile kompleta glavnikov, laka za lase, ličil v nežnih zemeljskih odtenkih ali parfuma z nežnim vonjem. Če izberete nakit, naj bo enostavno oblikovan.

Vodnar

Nekonvencionalni vodnarji so posebneži, zato jim podarite izvirno darilo. Moški bodo navdušeni nad vašimi lastnimi kreacijami, ročno izdelanimi čestitkami ali napisano ljubezensko pesmijo. Podarite jim klasičen kozmetični izdelek.

Izberete lahko tudi izdelek, ki je narejen po načelih vzhodne medicine, na primer ajurvedska kozmetika. Všeč jim bo tudi odeja ali skodelice oziroma kozarci za kavo, ki so nenavadnih in eksotičnih oblik in imajo sporočila.

Ribi

Ribi bo navdušilo vse, kar je povezano z vodo ali morjem. Mala stenska slika z morskim motivom ali zlat obesek v obliki astrološkega znamenja jih zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Njihove barve so modrozelena, turkizna, če boste podarili parfum ali gel za tuširanje, izberite turkizno stekleničko. Navdušili jih boste tudi z lasnicami, obroči za lase ali kozmetično torbico.  

Moške boste raznežili s skupinsko fotografijo v rdečem okvirju v obliki srca, lahko mu podarite tudi majhen akvarij z zlato ribico ali fotoaparat.

prejšnji članek
Naravna čistila za sijoč dom
Zdravje
Naravna čistila za sijoč dom
naslednji članek
Zakaj banane niso dobra ideja za zajtrk?
Zdravje
Zakaj banane niso dobra ideja za zajtrk?