Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

ŽGEČKLJIVKA: Ko ženska vzburi žensko ...

31. 3. 2017; 09.00
Avtor: Vanilija
ženska, bar

Že misel nanjo jo je vzburila ... foto: Profimedia

Lenobno se je zleknila na stol v baru, kamor smo se odpravili na pijačo in sproščen klepet. Najina fanta sta se hipoma potopila v razburljivo razpravo. O nogometu, kakopak. Zavila sem z očmi, ona pa mi je nagajivo pomežiknila.

''Saj veš, moški in fusbal,'' se je zahahljala. ''No, saj pogleda na Ronaldove mišice se tudi jaz ne bi branila,'' navržem in se v mislih sprehodim po njegovi napeti ritki, čvrstih stegnih in mišičastem oprsju, ki ga poudarja svilnat lesk potu.

Glasno je cmoknila, se nagnila naprej in mi na uho predrzno zašepetala: ''Jaz pa se ne bi branila tvojih vročih ustnic.'' Opala! Sem prav slišala? Kaj pa ji je, so se ji skisali možgani?!

''Resno, mačka, sploh veš, kako seksi si? Meša se mi, ko pomislim, kako bi ugriznila v tvoje polne joške!'' zamrmra ob mojem tilniku, da se mi v grlu zaleti požirek hladnega piva.



Bedasto se zasmejim in si z dlanjo obrišem ledene kapljice, ki so se mi razlile med kotički ust. ''Jebemti, Vanja, boš kar tiho? Ti je muca snedla jezik?'' se zastrmi vame z velikimi srnje rjavimi očmi. ''Em, ti to resno? Je vse v redu s tabo?'' jo zaskrbljeno vprašam in si izpod stola povlečem prekratko krilo.

Poznava se nekaj mesecev, najina fanta sta najboljša kolega, včasih gremo skupaj ven. Njene besede so me šokirale in vznemirile hkrati. Zadržano dvignem glavo in si živčno popravim svetel pramen las. S pogledom se kradoma sprehodim po njenem telesu. Pomislim, kako zelo lepa ženska je. Ena tistih lepotic, prekipevajočih od spolnega naboja. Dolgi rjavi lasje ji zapeljivo obkrožajo predrzen obraz. Ustnice so polne in sočne, trepalnice dolge in prhutajoče. Njene noge so nesramno dolge, prsi čvrste … Opala, brez modrčka je! Oh, nesramno, kako je lahko brez modrčka?! Vršička bujnih prsih sta predrzno napenjala tkanino bombažne srajce. Pogled zadržim nekoliko dlje in ko brezsramno zastoka, me med nogami vznemiri val prijetnih mravljincev.


''Bi ju polizala, kajne?'' me pogleda naravnost v oči, da se mi v glavi rahlo zavrti. Zmedeno pogledam fanta, ki se glasno pregovarjata o … o … iskreno nimam pojma o čem. ''Aaaaa. Emmm. Joj, Sanja, kaj blebetaš?'' končno izdahnem in napolnim pljuča s hitrimi vdihi.

''Kaj blebetam? Ti to resno? Nisi ravno ti tista, ki nenehno izziva? Dovolj imam teh tvojih sramežljivih pogledov in nedolžnih kretenj. Ob pamet me spravljaš!'' Skorajda jezno zasika in odločno potegne stol tik do mojega. Zarotniško se nagne naprej … Kot v počasnem posnetku vidim, kako njena dlan izgine pod temno rjavim prtom. Ko se z dolgimi prsti sprehodi po mojih razgaljenih stegnih, mi uho napolni sapa opolzkih besed. ''Tako bi ti jo polizala, da bi se ti zmešalo. O pička, kako si mokra, Vanja. Oh, Vanja, zame si mokra, kajne, zame? O bog, kaj mi delaš …'' tiho sope, medtem ko njeni prsti raziskujejo žuborečo strugo med mojimi nogami. Še nikoli v življenju nisem bila tako vlažna. Ne morem verjeti, kaj se dogaja! Zdi se, kot da sanjam nore erotične sanje. ''Jebemti, sredi gostilne, sva Sanja,'' mi uspe izdaviti med plitkimi vdihi.

Brez besed me rahlo omotično potegne izza mize. Zgrabi me za roko, nekaj blekne fantoma in že izgineva skozi vrata stranišča. Z očmi hitro prečeše prostor. Sami sva. Divje me potisne ob steno in me vroče poljubi. Nebeško. Njene ustnice so polne in tako opojno mehke, da ji zaradi vzburjenja skorajda zdrsnem iz objema. 'Imamo vsa dekleta tako mehke ustnice?' zamrmram v brado. Zapeljivo zaprede in me še strastneje poljubi. Vse to je zame preveč, ne poznam občutkov, ki mi stresajo telo. Zdi se, da mi bo prišlo, če z medenico samo rahlo sunem naprej. Sanja se ne da motiti. Majico mi povleče pod prsi in se vešče prisesa na vzburjeni bradavički. Divje zastokam. Ni mi mar za nič in za nikogar. Želim si jo tako močno, da me med nogami stresajo boleči krči. Krilo mi potegne nad boke, si mojo nogo zavihti čez ramena in se zastrmi v vlažen cvetni popek. ''Kako si lepa,'' dahne, z jezičkom nežno poboža vršičke cvetnega lističa, nato pa se lačno zakoplje med moja stegna.



''Oh jezus, kako si mokra! Pa je tvoj Robert rekel Blažu, da si vedno suha kot poper.''

Besede so kot britev zarezale v podzavest ravno v trenutku, ko mi telo prestreli val užitkov. Divje sem ulovila sapo, jo užaljeno odrinila in se zastrmela v špranjo priprtih vrat, izza katerih je pogledala kuštrava glava. ''Je ratalo, Sanja?''

Preberite še eno žgečkljivko. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
To so čevlji, ki postavljajo letošnje trende
Moda&Lepota
To so čevlji, ki postavljajo letošnje trende
naslednji članek
Angelina Jolie je privolila na test drog
Svet slavnih
Angelina Jolie je privolila na test drog