Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Čaka nas naporen teden!

6. 4. 2017; 12.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Čaka nas naporen teden. foto: Profimedia

Naporen teden je pred nami. Kvadrat Venere in Saturna prinaša ljubezenska razočaranja. Merkur, planet komunikacije, se bo ustavil in obrnil v retrogradno smer. Pazite v prometu, saj bo več zastojev in nesreč.

Ne kupujte mobilnih telefonov, računalnikov in prevoznih sredstev, saj se tehnologija, kupljena v času retrogradnega Merkurja, rada kvari. Ukvarjali se bomo z zaostalimi posli in financami. Tudi Saturn, življenjski učitelj, se bo začel gibati retrogradno, kar pomeni stagnacijo, vračanje v preteklost in ponavljanje starih lekcij. Čeprav nas bo imelo, da bi začenjali s čim novim, april ni ugoden za nove projekte. Opozicija Sonca in Jupitra opozarja na pretiravanja vseh vrst in željo po zajemanju življenja z veliko žlico. Če ni nujno, raje ne potujte. Kvadrat Sonca in Plutona prinaša več agresije, manipulacij, borbe za moč in napadov na uradne osebe. Četrtek in petek bosta primerna za ustvarjalne dejavnosti in prijateljska druženja. V soboto in nedeljo bomo pridni in delavni, a tudi kritični in vzkipljivi. Tudi ponedeljek in torek bosta težka dneva, saj se bliža polna luna. Če boste dobro pogledali, boste videli, da ima roza odsev. Odprla bo partnerska nesoglasja. V sredo bomo zaradi opozicije Lune in Merkurja precej kritični in zajedljivi do drugih. Dobro bomo znali »ugrizniti«.



V četrtek bo Luna v Levu ugodna za zmenke, sestanke, ustvarjalne dejavnosti, nakup luksuznih in ekstravagantnih izdelkov, modnih oblačil ali dodatkov za dnevno sobo. Mars bo v trigonu s Plutonom, kar nas bo naredilo bolj trmaste, vztrajne in osredotočene. Noben napor nam ne bo pretežak in noben cilj neuresničljiv. Dopoldne bo minilo v prijetnem druženju. Sredi dneva ne hitite pri delu, vozite počasi in previdno izbirajte besede. Občutljivi bomo na čast in zdelo se nam bo, da nas ne upoštevajo dovolj. Vodnarji, Biki, Levi in Škorpijoni (tudi podznak) bodo precej sitni in slabe volje. Četrtkov večer prinaša vznemirjenje in nepričakovan zasuk dogodkov. Večer je primeren za spletno komuniciranje.

Od petka do nedelje popoldne bo Luna v Devici. Dneve preživite umirjeno in se lotevajte predvsem rutiniranih poslov. Kozorogi, Biki, Raki, Device in Škorpijoni (tudi podznak) bodo uspešni in učinkoviti pri delu. V teh dneh lahko postorite dela, ki jih že dolgo odlagate in natančno očistite stanovanje. Če imate vrt, uredite trato. Venera v kvadratu s Saturnom bo prinesla ljubezenska razočaranja, hladne odnose in finančne skrbi, še zlasti Ribam, Dvojčkom, Devicam in Strelcem (tudi podznak). Skrivna razmerja bodo na preizkušnji. Čeprav se nam bo zdelo, da gre za neke vrste usodnost, bodo taka razmerja prinesla le trpljenje, bolečino in neodobravanje okolice. Sonce bo v opoziciji z Jupitrom, kar bo vplivalo na to, da bomo nezmerni in nagnjeni k pretiravanju. Težko bomo krotili željo po zapravljanju.

Neupoštevanje in kršenje pravil bo pogostejše, še zlasti pri Kozorogih, Ovnih, Rakih in Tehtnicah (tudi podznak), a bo tudi strogo kaznovano. Kvadrat Sonca in Plutona bo vplival na to, da bo več sovraštva, agresije, maščevanja in skrajnih reakcij. V teh dneh bo več konfliktov z avtoritetami in uradnimi osebami. Ljudje bodo občutljivi na status in položaj. 

V ponedeljek in torek bo Luna v znamenju Tehtnice, Merkur pa se bo ustavljal in se obrnil v retrogradno smer. V torek zjutraj bo polna luna. Zelo čustveno se bomo odzivali. V partnerskih odnosih bo napeto, kar bodo še posebej občutili Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak). Občutljivi in zamerljivi bomo. V teh dneh bo več težav z ledvicami in mehurjem. Če ni nujno, se v torek izognite kirurškim posegom v predelu genitalij, ledvic in mehurja. Oba dneva se bomo spopadali s stresom, neugodnimi situacijami, komunikacijskimi zapleti in prometnimi zamaški. Šele v torek zvečer se bomo umirili in trezne glave načrtovali prihodnje korake.

V sredo bo Luna v Škorpijonu razburkala čustva Vodnarjev, Bikov, Levov in Škorpijonov (tudi podznak). Stare zamere, ljubosumni izpadi, borba za moč in manipulacije bodo glavna tema. Naše reakcije bodo divje, strastne in neobvladljive. Stvari, ki jih bomo kupili, nam ne bodo dolgo služile. Najbolje je, da se lotimo temeljitega čiščenja kleti, uničevanja škodljivcev ali puljenja plevela. Luna v opoziciji z Merkurjem bo vnesla v odnose več kritičnosti, zajedljivosti in nepripravljenosti za sodelovanje. Popolna predanost, zvestoba in lojalnost v dobrem in slabem so lastnosti, ki jih Luna v Škorpijonu še posebej ceni. Krotite svoje reakcije in obvladujete negativna čustva. Imejte v mislih, da bo minilo in da za dežjem vedno posije sonce.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Nina Donelli: Z novim hitom na največjem hrvaškem festivalu
Svet slavnih
Nina Donelli: Z novim hitom na največjem hrvaškem festivalu
naslednji članek
Esada iz Kmetije: Nekoč zelo nezaželena, kaj pa danes?
Resničnostni šovi
Esada iz Kmetije: Nekoč zelo nezaželena, kaj pa danes?