mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ta 3 astrološka znamenja bodo v maju najbolj uživala!

2. 5. 2017; 03.01
Avtor: D. B.
horoskop, astrologija

foto: Profimedia

Usodna srečanja in romantična presenečenja čakajo te srečneže ...

Oven

Zvezde napovedujejo, da bo maj posebej naklonjen ovnom, to pa bodo najbolj občutili po razburljivem ljubezenskem življenju. Samski pripadniki tega astrološkega znamenja bodo v ospredju na vseh dogodkih, saj se nihče ne bo mogel upreti njihovemu šarmu. Prav takrat bodo imeli priložnost, da spoznajo osebo, ki jim bo v življenje prineslo spremembe.

Čeprav se bo v življenju ovnov meseca maja pojavilo veliko novih ljudi, se morajo le-ti zavedati, da se bo pojavila tudi bivša ljubezen. Sledil bo iskren pogovor.

Devica

Mesec maj bo v življenje devic prinesel veliko razburjenja. Spremembe bodo doživljale samske, pa tudi tiste, ki so v zvezi. Medtem ko bodo device, ki so v ljubezenskem razmeju, končno rešile vprašanje skupnega življenja s partnerjem, bodo samske s svojim šarmom in energijo očarale nasprotni spol. Zvezde sicer device opozarjajo, da naj ne pretiravajo s flirtanjem in naj se raje osredotočijo na osebo, ki izpolnjuje njihove kriterije.

Ribi

Romantične ribe bodo uživale v mesecu maju, saj se bodo dogodki odvijali v njihovo dobro. Poleg uživanja v življenju in pozitivnega pristopa, bodo samski pripadniki tega znamenja morda našli sorodno dušo.  Svetujemo jim, da si prisluhnejo, pa tudi, da prisluhnejo drugim in pozabijo na zamere. Obstaja možnost, da partnerja spoznajo na krajšem potovanju. Za razliko od samskih, čaka ribe, ki so v razmerju, mirnejše obdobje, ustvarjeno za užitek z ljubljeno osebo.

Preberite tudi: To je najbolj nežno astrološko znamenje. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Pripnite pasove, prihajajo samorogi!
Moda&Lepota
Pripnite pasove, prihajajo samorogi!
naslednji članek
Poskrbite za naravno zaščito pred soncem
Moda&Lepota
Poskrbite za naravno zaščito pred soncem