stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ta 3 astrološka znamenja so obsojena na samoto!

21. 5. 2017; 06.00
Avtor: D. B.
srce horoskop

Drži ali ne? foto: Profimedia

Ste med njimi?

Pravijo, da nihče ni rojen, da bi živel sam, a za nekatere je samota, žal, življenjski slog. Zvezde pravijo, da so ljudje, rojeni v astroloških znamenjih dvojčka, lev in vodnar pogosto tisti, ki ostanejo brez življenjskega partnerja.

Dvojčka

Za pripadnike tega zračnega znamenja je značilna radovednost in otroška narava. Prav ta velika radovednost jih sili v raziskovanje sveta in znanstva z različnimi osebami. Pri tem jim pomaga njihova komunikativnost ter dejstvo, da z ljudmi vedno spletejo prijateljske vezi. Večinoma so brez predsodkov in ravno zaradi te osebnostne lastnosti so pogosto tudi zelo slabe volje. 

Za dvojčke je značilno, da si za parterja pogosto izberejo čustveno nedostopne osebe ali osebe, ki so že v razmerju oziroma poročene. V prvem primeru izjemno trpijo, a vztrajajo v odnosu, saj menijo, da se bo druga stran vseeno spremenila. Velika težava dvojčkov je namreč, da pogosto živijo v oblakih in ne vidijo realnega stanja.

Njihova "napaka" pride do izraza tudi takrat, ko se zaljubijo v ljudi, ki so v zvezi. Menijo namreč, da je dovolj, če so pozorni in potrpežljivi, in vse se bo obrnilo v njihovo korist. Ker se to seveda pogosto ne zgodi, veliko časa porabijo za čakanje na tisto, kar naj bi se zgodilo, na koncu pa so povsem potrti. Najslabše pri vsem je, da si zares želijo ustvariti družino, a večinoma ne izberejo osebe, ki bi jim to omogočila. 

Lev 

To astrološko znamenje je najboljši predstavnik ognjenega znamenja – energičen, zabaven in dinamičen. Osvaja kjerkoli se pojavi. Levi so izjemno zgovorni in zato pogosto pritegnejo pozornost nasprotnega spola, kar jim omogoča, da uresničijo svojo največjo željo – so oboževani in ljudje jih občudujejo. Razmerja, v katera vstopajo, so pogosto izključno seksualne narave, čeprav druga stran pričakuje več od tega.

Levi so pravi lomilci src in ne razmišljajo o tem, ali bodo koga prizadeli, tudi če je to oseba, s katero imajo otroke. Seveda pa se tudi zanje slej ko prej najde nekdo, ki je fatalen. Takrat je lev sposoben zanj narediti karkoli. Ne glede na to, kako intenzivna je zveza, pa je lev ponavadi na koncu popolnoma razočaran in dotolčen, saj druga stran ne prenese njegove impulzivnosti, hitrih odločitev in neprestanega avanturizma.

Pravzaprav je njegova največja težava v tem, da si želi imeti osebo, ki jo ljubi, vedno ob sebi, in da meni, da najbolje deluje takrat, kadar ga pri dejanjih nič ne ovira. Ne glede na zveze, ki sledijo tej fatalni ljubezni, lev najpogosteje starost preživi osamljen, razmišljajoč, kako bi bilo njegovo življenje lahko povsem drugačno, če bi ostala skupaj.

Vodnar 

Pripadniki tega zračnega znamenja so izjemno inteligentni in zgovorni ter šarmantni, zato se jim je težko upreti. A tako dobro kot svetujejo drugim glede ljubezenskih težav, tako tudi sami silijo v težave. Vedno poslušajo srce in se pogosto spuščajo v razmerja s tistimi, ki niso primerni za kvalitetni čustveni odnos. Čeprav je vodnarjem to od vsega začetka povsem jasno, njihova hazarderska narava zahteva, da ostanejo v tej zgodbi, saj jih zanima, kakšen bo konec. 

Nimajo taktike, partnerju pa se vedno povsem predajo. Tudi ko vstopijo v normalno razmerje, vodnarjevega partnerja pogosto moti njihova ljubezen do svobode in drugačen pogled na svet. Ko občutijo, da jih želi druga stran "zasužnjiti", se trudijo vsaj za nekaj časa prilagoditi, a najpogosteje zbežijo vstran, kolikor jih nesejo noge. To bo vodnar storil tudi, če si bo ustvaril družino, saj je zanj svoboda pomembnejša od družine.

Želi igrati igro po svojih pravilih, v večini primerov pa je cena, ki jo za to plača, samota.

Preberite tudi: Kakšna so astrološka znamenja, ko se prebudijo? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
5 najboljših naravnih razstrupljevalcev
Zdravje
5 najboljših naravnih razstrupljevalcev
naslednji članek
Pri depresiji in različnih obolenjih pomaga medicinska hipnoza
Zdravje
Pri depresiji in različnih obolenjih pomaga medicinska hipnoza