stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

TEST: Del telesa, ki ga najprej umijete, o vas razkriva to …

19. 10. 2019; 02.00
Avtor: V.M.
tuširanje

Kateri del telesa si najprej umijete?

Najbrž doslej niste posvečali pozornosti vrstnemu redu umivanja delov telesa, zato malce pomislite, kateri del telesa najprej umijete, ko zdrsnete pod tuš? Že veš? Potem pa malo za šalo preverite, kaj vaša navada razkriva o vaši osebnosti …

Najprej si umijem lase

To pomeni, da ste kreativni, odlikuje vas vaša umetniška žilica. Prav takšni so namreč ljudje, ki si najprej umijejo lase. Radi se predajate sanjarjenju, a hkrati dosegate cilje, ki jih mnogi ne zmorejo. Morda vam manjka nekoliko vztrajnosti, pri čemer pa vam nikoli ni odveč trdo delo. Denar v vašem življenju ne igra najpomembnejše vloge, pomembneje se vam zdi, da uživate na poti, ki vas osrečuje. Vaša največja vrlina so talenti, negujte jih še naprej.

Najprej si umijem prsi

To pomeni, da ste praktični in prizemljeni. Nič kaj radi ne ovinkarite, svoje mnenje iskreno izražate, pri čemer pa vas nekoliko ujezi, če drugi ne vidijo stvari na takšen način kot vi. Ste preprosta ženska, dobra in zvesta, za srečno zvezo ste se pripravljeni tudi žrtvovati. Morda bi bilo dobro, da se nekoliko sprostite, ne sekirajte se toliko. Prepustite se spontanosti, bodite malce bolj strpni in vaša življenjska pot bo veliko prijetnejša.

Najprej si umijem ramena

To pomeni, da ste izjemno odgovorna ženska. Karkoli že počnete, vedno dajete vse od sebe. Predani ste tudi na področju partnerstva, kjer ste zvesti in stabilni. Vaše prijateljske vezi so globoke, sklepate jih za vse življenje. Včasih se zdite malce samotarski, dobro se počutite v svoji družbi, radi ste sami s svojimi mislimi. Zaradi slednjega vas lahko ljudje označijo za domišljave, a ko vas spoznajo, odkrijejo, kako srčna in predana ženska ste.

Če si najprej umiješ lase, to pomeni, da si kreativna in da te odlikuje tvoja umetniška žilica. foto: Profimedia

Najprej si umijem obraz

To pomeni, da ste ženska, ki jo privlačita moč in denar. Da bi slednje dosegli, ste se pripravljeni prav pošteno namučiti. Včasih ste kar malce zoprni, ljudje vas pogosto ne razumejo, a si glede tega ne belite glave. Dobro se počutite v svojem svetu, kjer se predajate domišljiji in velikim sanjam. Imate veliko želja, radi se obkrožate z ljudmi, ki vam prinašajo korist. Morda bi bilo dobro, da bi poskušali splesti bolj pristne vezi v medsebojnih odnosih. Naj vas ne vodi le neustavljiva želja po uresničevanju svojih želja, ne postavljajte vedno sebe na prvo mesto. Naredite kaj dobrega tudi za druge. Bolje se boste počutili.

Najprej si umijem mednožje

To pomeni, da so vaše vrednote tako močno zakoreninjene, da vam onemogočajo uživati življenje s polno žlico. Ste dobra ženska, trudite se, da se ne bi predajali slabim lastnostim. Ste vestni, natančni, skrbni. Morda bi bilo dobro, da zaživite malce bolj pustolovsko. Saj veste, tako kot takrat, ko se prepuščate sanjarjenju, zato le pogumno, sprostite se in naj vas ne bo strah zavrnitve. Pokažite ljudem svoj pravi obraz, razkrijte svoje vrline in se ne skrivajte za masko popolnosti.  

Najprej si umijem pazduhe

To pomeni, da ste delovni in marljivi. Ste priljubljeni, zelo rada pomagate ljudem okoli sebe. Ste precej naivne narave, saj vsakomur verjamete in pogosto narobe ocenjujete iskrenost ljudi. Zaradi slednjega ste pogosto razočarani. V življenju ste aktivni, nadarjeni. Morda bi bilo dobro, da bi pogosteje mislili nase, prevečkrat se postavljate na stranski tir. Usmerite se v svojo duhovnost, poiščite svoj notranji mir.

Preberite si še: TEST: Kaj o vas pove oblika obraza?

Redno namakajte noge v vroči vodi, ki ste ji dodali nekaj kapljic olja ali oljne kopeli.

Redno namakajte noge v vroči vodi, ki ste ji dodali nekaj kapljic olja ali oljne kopeli. foto: profimedia

prejšnji članek
Presenečeni? Ta velikost prsi je popolna, so razkrili moški
Zdravje
Presenečeni? Ta velikost prsi je popolna, so razkrili moški
naslednji članek
Dieta z zeljno juho
Zdravje
Dieta z zeljno juho