reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To je resnično izjemno astrološko znamenje!

3. 6. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
dvojčka

foto: Profimedia

Najprej jih boste opazili v množici ljudi. Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, vas bodo osvojile s svojo energijo, nato pa vam povzročile preglavice.

Osvajanje ženskam, rojenim v tem astrološkem znamenju, ne gre najbolje od rok, zato bo moral biti partner hiter in nepredvidljiv. V nasprotnem primeru lahko zanjo hitro postane dolgočasen ter bodo, ker sovražijo monotonost, hitro zbežale vstran od njega.

In katere so tiste tri stvari, ki jih lahko občutite na lastni koži, če se boste zaljubili v ženske, rojene v astrološkem znamenju dvojčka? 

Sovražijo laskanje

Čeprav večina obožuje laskanje, ste lahko prepričani, da pri ženskah, ki so rojene v astrološkem znamenju dvojčka, to ne bo obrodilo sadov. Dvojčice so povsem prepričane same vase. Včasih se vam bo celo zdelo, da na svetu ni komplimenta, ki bi jim ga lahko dali in ki si ga prej ne bi dale že same.  

Je izjemno zaželena, a ... 

Flirt je za dvojčice normalen del življenja, včasih pa se zdi, da tudi način funkcioniranja. Njihovi partnerji so zaradi tega pogosto v skrbeh, a je to povsem nepotrebno. Ko jih enkrat osvojite, se vam popolnoma predajo.

Čeprav so zelo glasne, jih privlači nasprotje

Ženske, rojene v znamenju dvojčka, so pogosto vodje in najglasnejše v družbi. Čeprav so zelo zabavne, pa jih privlači nasprotje in pogosto se zgodi, da se navdušijo nad tihim in sramežljivim moškim, ki jih niti ne pogleda.

Preberite tudi: To je najbolj nežno astrološko znamenje. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Jejte bolje in bodite fit!
Zdravje
Jejte bolje in bodite fit!
naslednji članek
Se je televizijska osebnost res oblekla kot striptizeta?
Svet slavnih
Se je televizijska osebnost res oblekla kot striptizeta?