Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Stres, nemir in konfliktne situacije

29. 6. 2017; 01.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DastolAS
horoskop, nebesna, znamenja, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Energije tedna bodo precej kaotične in nestabilne. Merkur, planet komunikacije, bo v četrtek še v objemu nemirnega Marsa, zato bodo ljudje hitreje izgubljali živce.

Komunikacija bo precej ostra in kritična. Čeprav bo Luna v diplomatski Tehtnici, bo vikend poln nepredvidljivih situacij. Pazite v prometu in ne hodite na pot, če ni nujno. Merkur in Mars bosta v opoziciji s Plutonom, kar bo sprožilo nervozne in prenagljene reakcije, divje polemike, besedno obračunavanje, manipuliranje in maščevalnost. Ne organizirajte družinskih srečanj in se ne zapletajte v spore s sorodniki. Ozračje bo precej »vnetljivo« v dobesednem in metaforičnem smislu. Beležili bomo več težav z vodo, hišnimi inštalacijami, zlasti kanalizacijsko napeljavo. Aspekt se bo odražal tudi na mundanem nivoju, saj bo podžigal skrajna nacionalistična in verska čustva, terorizem in destruktivno vedenje. Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak) boste najbolj čutili težo tega vikenda. Ponedeljek in torek bosta lepa, a čustveno precej intenzivna dneva z Luno v Škorpijonu, primerna za ljubezen in erotiko. Ribe, Raki, Škorpijoni, Kozorogi in Device (tudi podznak) boste te dni prav zasijali. V sredo bo Merkur v kvadratu z Uranom, zato bo za večino precej stresen dan, pa tudi možnost poškodb je večja.


Pa poglejmo, kaj nas čaka v naslednjih dneh.

V četrtek bo Luna v znamenju resne in delavne Device. Luna v opoziciji z Neptunom nam bo jemala energijo, pa tudi spali bomo slabo. Če iščete hišnega mojstra, je zgodnje jutro primerno, da stopite v kontakt z njim. Ne bo vam žal. Dobili boste resnega, zanesljivega in natančnega delavca. Dopoldne je primerno za drobne nakupe, zlasti zdrave hrane, prehranskih dodatkov, zdravil, naravne kozmetike in stvari za dom. Če se bomo lotili dela, učenja ali pospravljanja, bomo v nekaj urah veliko naredili. Težave z želodcem in prebavo bodo pogostejše, zato v teh dneh jejte lažjo hrano. Zvečer bodo ljudje zaradi Luninega kvadrata s Saturnom resni, nedružabni in nergaški. Težko bomo prenašali avtoriteto in ukazovalnost starejših. Pozno zvečer bo trigon Lune in Venere umiril kritično ozračje in vzbudil nežna čustva, še zlasti pri Kozorogih, Bikih, Rakih in Škorpijonih (tudi podznak).

Vikend prinaša stres, nemir in konfliktne situacije. Merkur in Mars bosta v opoziciji s Plutonom, zato bo precej izbruhov jeze, besa in nasilja. Izogibajte se ljudem, s katerimi ste se v preteklosti že zapletli v borbo za moč. Želja po maščevanju in dokazovanju bo močna. Stare zamere in dolgo zatajevana sovražna čustva bodo priplavala na površje. Ne organizirajte družinskih piknikov in se ne zapletajte v pregovarjanje s sorodniki. Z ljudmi bomo govorili odločno, neposredno, glasno in nepotrpežljivo. Dvojčki in Device (tudi podznak) bodo zelo zajedljivi in kritični. Ne pijte alkohola, ker bodo vaše reakcije nepredvidljive. Če bo ostalo le pri glasnem prepiru, jo boste še dobro odnesli. Pazite v prometu, saj obstaja večja možnost prometnih nesreč. Beležili bomo več težav z vodo in s hišnimi inštalacijami. Preverite vodovodne in kanalizacijske cevi in plinsko napeljavo. Na mundanem nivoju bo precej »vnetljivo«. Nevarnost terorističnih akcij, nacionalističnih in verskih groženj je povečana. Če ni nujno, ne hodite na pot in se izogibajte javnim mestom. Slišali bomo več informacij, ki nas bodo vznemirile, pogoste pa bodo tudi vremenske neprilike. Kar se zdravja tiče, bomo ta vikend bolj nagnjeni k poškodbam in nesrečam, pazite pa tudi na mehur, ledvica in spodnji del hrbta. Vikend bo še posebej naporen za Kozoroge, Ovne, Rake, Tehtnice in Škorpijone (tudi podznak).

V ponedeljek in torek bo Luna v Škorpijonu. Ponedeljek in torek bosta težavna predvsem za Vodnarje, Bike in Leve (tudi podznak), drugi pa se bomo s temi aspekti še kar dobro znašli. Dneva bosta ugodna za resno delo in poslovno načrtovanje. Lunin trigon z Neptunom bo izostril intuicijo, ki nas bo vodila bolje od razumskega analiziranja. Lunin trigon s Soncem bo olajšal sodelovanje in dogovarjanje. Projekti, ki se jih bomo lotili, bodo imeli trdno osnovo in vse pogoje za uspešno rast. Po čustveni plati je Luna v Škorpijonu vseeno težka. V sebi bomo premlevali tisoč in eno stvar in vrtali po svoji notranjosti. Dneva sta idealna za ljubezen in erotiko. Zlasti Ribe, Rake, Bike in Škorpijone (tudi podznak) bo precej »razganjalo«. Težave z uro-genitalnim traktom bodo pogostejše, marsikdo pa bo tožil zaradi upočasnjene prebave. Sončev trigon s Plutonom bo ugodno vplival na zdravljenje, terapije in regeneracijo. V torek zjutraj podpora vplivnih in močnih ljudi na položaju ne bo izostala, če boste prosili zanjo.

Noč na sredo bo naporna. Pričakujte več kriminalnih dejanj, kraj, poškodb in nasilniških izpadov. Konjunkcija Merkurja in Urana bo vnesla veliko nemira in živčnih reakcij, zato zelo pazite v prometu. Ne začenjajte prepirov in se tudi ne pustite izzvati. Luna bo zjutraj prestopila v znamenje optimističnega Strelca, a z dobro voljo ne bo nič. Opozicija Lune in Venere v jutranjih urah bo zlasti Ribam, Dvojčkom, Devicam in Strelcem (tudi podznak) prinesla nezadovoljstvo z obstoječimi odnosi in finančnim stanjem. V sredo bo tudi Venera zamenjala znamenje in vstopila v razigranega Dvojčka, kjer bo ostala ca. tri tedne, Merkur pa bo prešel v znamenje Leva. Ne bomo se več tako obrambno in čustveno odzivali na dogodke. Če ste še tak zapečkar, vas bodo energije planetov zvabile, da se boste odprli in manj razmišljali o domačih temah. Na ljubezen bomo gledali z lahkotne, vesele plati. Radi se bomo družili in zabavali. Avanture in paralelne zveze bodo pogostejše. Živahna komunikacija, zabave in ljubezen brez obremenjujočih spon bodo uvod v dolgo vroče poletje.

Kakšen bo teden, je veliko odvisno od naše perspektive. Oborožite se s potrpljenjem, izkoristite predvsem ponedeljek in torek in se imejte kar se da lepo.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Nasvet, ki takoj razstrupi telo in stopi odvečne kilograme
Zdravje
Nasvet, ki takoj razstrupi telo in stopi odvečne kilograme
naslednji članek
Jani Jugovic neznansko nesramen do svoje Teje?
Svet slavnih
Jani Jugovic neznansko nesramen do svoje Teje?