ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ta štiri astrološka znamenja ne zmorejo brez seksa

22. 7. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
Zaradi obsedenosti s seksom se pripadniki teh štirih astroloških znamenj težko ustalijo in jih je težko zadržati poleg sebe.

foto: Wikipedija

Dvojčki, ki slovijo po svoji dvoličnosti, imajo radi več možnosti pri vseh stvareh v življenju. O vsem radi kaj vedo in če je potrebno, bodo prekinili razmerje, da bi svoje znanje o spolnosti še razširili. Najslabše pri tem pa je, da nikoli ne bodo zadovoljni in bodo vedno iskali nove načine za zabavo, pa tudi za zadovoljevanje svojih partnerjev.

Ko govorimo o strelcih, moramo najprej opozoriti na to, da njihov libido nikoli ni zadovoljen. Najbolj divji otrok horoskopa ima rad svobodo, vse mora enkrat preizkusiti in nikoli ne brzda svojih strasti, ne glede na dostopnost. Zaradi tega ima strelec vedno okoli sebe nekaj ljudi, ki jih lahko kadarkoli pokliče.

Ribe živijo za male avanture in seks je ena od njih. Še več, nagnjene so k življenju v svetu fantazije ter pogosto zaradi tega poljubijo preveč "žabcev" preden najdejo svojega princa. Zaradi tega je njihova promiskuiteta bolj odsev njihovega nepopravljivega idealizma v ljubezni kot njihove želje po seksu.

Ta seznam ne bi bil popoln brez škorpijona, znamenja, ki pooseblja spolnost. Zanimivo je, da lahko gre škorpijon iz ene skrajnosti v drugo – ali bo imel preveč partnerjev ali pa bo povsem okupiran sam s seboj. Ne glede na to je spolnost velik del njegove osebnosti, ki ga hitro iztiri, zato so v stalnem iskanju novega spolnega izkustva, ki ga sami dojemajo kot neke vrste šport.

Preberite tudi: Tako na plaži zapeljuje Iryna Osypenko Nemec. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Severina priznala, da jo obožuje
Svet slavnih
Severina priznala, da jo obožuje
naslednji članek
To je ganilo Zvezdano Mlakar
Svet slavnih
To je ganilo Zvezdano Mlakar