Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izberite perje in odkrijte, kakšna je vaša osebnost!

25. 7. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
Perje

Katero perje najbolj pritegne vašo pozornost? foto: Facebook

Na podlagi barv in oblik, ki vas privlačijo, lahko veliko izveste o tipu vaše osebnosti. Preverite ali slednje drži tudi za vas.

Dobro si oglejte fotografijo, na kateri je narisanih šest peres – oranžno, vijolično, rumeno, rožnato, črno in zeleno modro. Osredotočite se na obliko, linije, podrobnosti, kakopak tudi na barvo peresa. Izberite tisto pero, ki vas najbolj privlači. Vzemite si čas, ne odločite se impulzivno. Sedaj preberite opis za izbrano pero. Morda vas bo rezultat presenetil.

1.    Oranžno perje

Ste izjemno domiselna oseba, vaša domišljija pogosto prekipeva od idej, ki vam lajšajo pot do rešitev. Lahko bi rekli, da radi izstopate, imate močan karakter, zaradi katerega vas mnogi ocenijo kot nekoliko ukazovalno osebo. A temu ni tako, le odločneje izražate svoje mnenje. Po naravi ste perfekcionist, pri delu pa ste zelo učinkoviti. Kadar se stvari odvijejo drugače, kot ste predvidevali ali načrtovali, se počutite slabo.

2.    Vijolično perje

Zlahka se prilagodite še tako neobičajni situaciji. Dobro vam bo, kjerkoli se boste znašli.  Tudi učite se hitro, a se nekoliko bolje počutite, če to počnete sami. Tudi sicer se občasno radi umaknete v samoto. Saj ste družabni, a kljub temu prija, če se lahko umaknete in se prepustite svojim mislim. Ko vas ljudje spoznajo in vzljubijo, se zasidrate v njihova srca.

3.    Rumeno perje

Po duši ste podjetnik, vedno na preži za novimi priložnostmi. Godi vam občutek akcije, vedno ste v pogonu, na svoji poti pa se prebijate čez več projektov hkrati. Kaj godi, preprosto obožujete ta občutek, saj vas napolni z močjo. Vrvež in akcija vam dajeta občutek, da živite polno. Pa četudi na poti do zmage uresničili le en cilj.

4.    Rožnato perje

V življenju vam veliko pomeni harmonija. Obdani z njo se počutite srečni. Vedno stremite k temu, da pomagate drugim. Godi vam, da so okrog vas ljudje, ki vas imajo radi in ki jim vzbujajo zanimanje enaki ali podobni interesi. Ne marate konfliktov, težko se soočate z njimi. Resnično niste prepirljiva oseba, težave rešujete po mirni poti.

5.    Črno perje

Ste izjemno kreativna in umetniško naravnana duša. Čeprav je potrebno omeniti, da pogosto ne zaupate ravno svojim sposobnostim. Navkljub mnogim talentom namreč niste preveč prepričani, da lahko vaše stvaritve žanjejo dobre rezultate. Neuspeha se preveč bojite. Stopite na svetlo, zapomnite si, da je neuspeh zgolj seme rasti in uspeha.

6.    Zeleno-modro perje

Potrebno vam je priznati, ste izjemno neodvisna oseba. Od nikogar niste povsem odvisni, povsem sami lahko poskrbite zase, za svoje ugodje, za svojo prihodnost. In tega, se dobro zavedate. Godi vam občutek moči, s katero nizate zastavljene cilje. Kaj pa tkanje prijateljskih vezi? Morda ste tu nekoliko šibki. Bilo bi dobro, da bi gojenju prijateljskih odnosov posvetili malce več pozornosti. Površinsko se zdijo odnosi povsem zadovoljivi, a dajmo pokukati malce pod površje …

Preberite si še: HITRI TEST: Kako stara je videti vaša koža?

Če imate med prijatelji osebo, ki je rojena v znamenju bika, imate pravega prijatelja.

Če imate med prijatelji osebo, ki je rojena v znamenju bika, imate pravega prijatelja. foto: Profimedia

prejšnji članek
Pri izbiti parfuma upoštevajte to!
Moda&Lepota
Pri izbiti parfuma upoštevajte to!
naslednji članek
Neljuba nezgoda igralke Usodnega vina
Svet slavnih
Neljuba nezgoda igralke Usodnega vina