Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Oblika palca razkriva, kakšni ste v vezi

5. 9. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
palec

Katera oblika najbolj ustreza vašemu palcu na roki? foto: PINTEREST

Bolj za šalo, kot zares preverite, kaj oblika palca na roki razkriva o vaši osebnosti, oz. o tem, kakšen partner ste v zvezi. Mnogi pravijo, da ocene popolnoma držijo.

Iztegnite roko in si dobro oglejte svoj palec. Primerjajte ga s tremi oblikami na sliki in ocenite, kam bi ga uvrstili. Po obliki se namreč palci med seboj razlikujejo. Nekateri imajo spodnji del krajši od prvega, drugi imajo oba dela enake dolžine, pri tretjih pa je zgornji del krajši od spodnjega. Kakšen je torej vaš palec?

Prva polovica palca je daljša od druge

V partnerski zvezi ste zvesti in strastni. Ko se zaljubite, postanete kar malce obsedeni s svojo ljubo osebo. Pogosto celo tako zelo, da zanemarite druge stvari v svojem življenju. Lahko bi rekli, da ste precej posesivni, povsem vas denimo vrže iz tira, če vam partner takoj ne odgovori na sms sporočilo. Malce se umirite, saj lahko z vašim vedenjem partnerja odvrnete od sebe. Morda pa se vam je že kaj takega pripetilo. Razmislite.

Je prva polovica palca daljša od druge polovice? foto: profimedia


Obe polovici sta enako dolgi

Kot oseba ste odlični načrtovalci, imate prav poseben pristop za doseganje zastavljenih ciljev. Iz tira vas ne vrže še tako zapletena situacija. In prav takšni ste v ljubezenskem razmerju. Objektivni in preudarni. Vi zaradi čustev že ne boste izgubili glave in zanemarili svojega življenja. Vas značaj je trden in morda ravno zaradi tega vaša zveza počasneje napreduje. Tudi to lahko vodi v zapletene odnose.

Prva  polovica palca je krajša od druge



Ste poštena in zaupanja vredna oseba, ob enem pa tudi izjemno dober opazovalec. Preden ukrepate, navadno o vsem dobro razmislite, nikoli se ne odločate 'na vrat na nos'. Slednje se odraža tudi na področju ljubezni. Zaradi omahljivosti se vam je že pripetilo, da ste priložnost izpustili iz rok. Se še vedno sprašujete, kaj bi bilo, če bi takrat ravnali drugače?

Preberite si še: Oblika prstov razkriva o vas tole …

Ne dušite svojega partnerja!

Ne dušite svojega partnerja!

prejšnji članek
Bralka v stiski: 'Želijo, da delam zastonj!'
Zdravje
Bralka v stiski: 'Želijo, da delam zastonj!'
naslednji članek
Ste že videli Tanjo Ribič in njen izklesan trebušček?
Svet slavnih
Ste že videli Tanjo Ribič in njen izklesan trebušček?