Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Ne začenjajte novih projektov!

15. 9. 2017; 09.30
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj prinaša teden?

Teden prinaša težave na poslovnem področju, bodite previdni.

Tedenska astrološka napoved za obdobje od 15. 9. do 22. 9. 2017
V tem obdobju bo Sonce potovalo skozi zadnjo dekado znamenja Device. Že od 11.9. Sonce tvori negativen aspekt s Saturnom v Strelcu. Vpliv tega aspekta smo in bomo še posebej občutili na poslovnem oziroma delovnem področju, kjer prinaša zastoje, ovire in težave, ki od nas zahtevajo veliko dodatnega napora in truda. V času tega prehoda ni priporočljivo začenjati novih projektov, če je možno, jih raje prestavite v obdobje po 20.9., ko bo nastopil mlaj v znamenju Device, ki prinaša več energijske podpore pri manifestacijah projektov in novih začetkih. Zastoj lahko koristno uporabimo za načrtovanje, planiranje, kot tudi za ponovno »prerešetanje« načrtov in planov.

Vpliv tega neugodnega aspekta bomo čutili še cel vikend, vse tja do ponedeljka 18.9. Vikend med 15.9. in 18.9. bo torej precej naporen, saj aspekt prinaša melanhonično in tumorno razpoloženje, prav tako pa slabo vpliva na naše odnose, saj povzroča čustveno ohladitev in odtujenost. Medsebojno komunikacijo bosta še oteževala Merkur in Mars, ki bosta prav tako v znamenju Device. Njun vpliv prinaša prenagljenost v pogovorih, prepirljivost, sarkazem in strupeno kritiko. Agresivnost in nepotrpežljivost pa se bosta negativno odražala tudi v prometu, zato priporočam previdnost, kot tudi umirjenost in strpnost pri vožnji.

Na koncu obdobja pa imamo še dva pomembna astrološka dogodka, in sicer prehod Venere iz dinamičnega in igrivega znamenja Leva v bolj umirjeno Devico. Več pozornosti bomo namenili svojemu telesu in njegovemu počutju, kajti Devica vlada zdravi prehrani , dietam, telesni negi in gibanju. Tik preden bo zapustila znamenje Leva pa bo Venera tvorila aspekt s planetom Uranom, zaradi česar se lahko poveča napetost in impulzivno odzivanje v obdobju pred mlajem. Zaradi že omenjenih zastojev, se bodo frustracije perfekcionistične Device v obdobju mlaja še dodatno stopnjevale.

Mlaj v Devici nas bo učil sprejeti svojo nepopolnost, svoje napake. Naučiti se moramo spustiti kontrolo in se prepustiti toku. Dopustimo si biti ranljivi in se sprejemajmo tudi v manj popolni obliki. Imejmo se radi!

Še več najdete tukaj in tukaj!

prejšnji članek
Tanja Ribič pokazala družino Luke Dončića
Svet slavnih
Tanja Ribič pokazala družino Luke Dončića
naslednji članek
Popoln propad najstniške zvezde: Nočem še umreti!
Svet slavnih
Popoln propad najstniške zvezde: Nočem še umreti!