stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Prihaja predpraznična evforija!

15. 12. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
astrologija horoskop znaki 2

Preverite napoved. foto: Profimedia

Vikend med 15.12. in 17.12. bo minil v prijetnem in razgibanem vzdušju. Ugoden aspekt med Merkurjem in Venero prinaša lahkotno in prijazno komunikacijo.

Bolj bomo družabni, težko bomo zdržali doma, obiskovali bomo prireditve, prijatelje, skratka vsa tista mesta in ljudi, kjer se počutimo prijetno. To je zelo ustvarjalen aspekt. Trgovci pa si lahko ta vikend obetajo precejšnjo povečanje prometa. Ker je istočasno na nebu tudi pozitiven aspekt med Soncem in Uranom, čutiti pa bo tudi že prihajajoči mlaj, bo vzdušje obarvano z vsesplošno predpraznično evforijo.

Energijo mlaja v znamenju Strelca, ki bo nastopil 18.12. ob 7:32, lahko koristno uporabite za ponoven pregled vašega delovanja v zadnjih dveh letih in pol in predvsem načrtovanje sprememb in novih ciljev. Saturn, planet, ki nas sooča z realnostjo, bo le dva dni po mlaju zapustil Strelca in prešel v znamenje Kozoroga. Saturn je socialen planet, zato imajo njegovi prehodi močan vpliv na dogajanje v družbi.

Znamenje Kozoroga povezujemo z napredovanjem, saj v njem tli želja po »povzpeti se višje«. Saturnov tranzit prinaša na plan tudi strahove, ki so povezani s simboliko znamenja. V Kozorogu je to strah pred neuspehom, ki je za marsikoga lahko zaviralen, in ostane raje neaktiven, kot da bi tvegal. Če smo pripravljeni trdo delati in se truditi za uspeh, lahko v naslednjih dveh letih pričakujemo napredek na področju, ki mu v vašem osebnem horoskopu vlada Saturn. Prav tako pa lahko na tem področju postavimo trdne temelje za prihodnost.

Na kolektivni ravni lahko pričakujemo še pospešeno razslojevanja družbe. Saturn postavlja zidove, tako fizične kot tudi hierarhične, lahko tudi na nivoju držav.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
FOTO: Zaključna prireditev: humanitarni in odprtih rok
Svet slavnih
FOTO: Zaključna prireditev: humanitarni in odprtih rok
naslednji članek
Si hčerka Saše Lendero že brije noge?
Svet slavnih
Si hčerka Saše Lendero že brije noge?