Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Bodite zbrani in previdni!

26. 1. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
Veliki horoskop 2014

foto: Arhiv Svet24

Prav na začetku obdobja 26.1. bo Mars zamenjal znamenje. Iz intenzivnega in energijsko napornega Škorpijona se bo premaknil v bolj lahkotno znamenje Strelca.

Energija Marsa v Strelcu je dinamična, aktivna in idealistična. Za nove cilje se hitro navduši, vendar njegovo navdušenje ne traja dolgo. Je podjeten in ima močno željo po napredovanju in ekspanziji. Rad ima potovanja in šport.

Prenagljenosti in impulzivnosti pa se moramo izogibati 31.1., saj sta takrat v neugodnem aspektu Merkur in Uran. Že nekaj dni pred 31.1. se bo stopnjevala napetost in živčnost. Težko se bomo skoncentrirali in prihajalo bo do motenj v komunikaciji.

Zaradi nestrpnosti in nervoze se bo povečalo število nesreč. V teh dneh je priporočljiva zbranost in previdnost pri vožnji. Veliko konfliktov bo nastalo zaradi prenagljenih izjav.

Da bo napetost te dni tako močna, pa ne bo kriv samo aspekt med Merkurjem in Uranom, temveč tudi Lunin mrk, ki bo prav tako nastopil 31.1. ob 14:28. Ta mrk bo precej impresiven redek astronomski dogodek, saj bo polna Luna v znamenju Leva, istočasno Super Luna kot tudi tako imenovana Modra luna, pa tudi Krvava Luna.

Mrki so v astrologiji znanilci sprememb na kolektivni kot tudi osebni ravni. Tradicionalno mrk v znamenju Leva prinaša spremembe in težave ljudem na vodilnih položajih ter smrt »kronanih glav« in znanih osebnosti. Mrk ima najmočnejši vpliv v tisti delih sveta, kjer je viden, v tem primeru so to Severna Amerika, Azija in Avstralija.

Ta mrk je povezan z mrki v avgustu 2017 in zaključuje njihovo delovanje. Razsvetli in nas sooči s spremembami, ki so jih povzročili pretekli mrki. Prinaša pa nove spremembe in možnosti transformacij starih vzorcev. Njegov vpliv bomo čutili do sredine poletja, v katerem nas čaka nova serija mrkov.

Na osebnem nivoju se bomo ukvarjali z občutkom lastne vrednosti ter s tem, kako znamo poskrbeti zase in za svojo čustveno varnost. Mrk z mehko žensko energijo obarva planetoid Ceres, kot tudi planet Venera. Potrebno bo usklajevanje med pričakovanji okolice in biti sam svoj kreator življenja.

Še več zanimivega najdete tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Kako se igrati z novorojenčkom?
Zdravje
Kako se igrati z novorojenčkom?
naslednji članek
Končno so ujeli nosečniški trebušček Kylie Jenner
Svet slavnih
Končno so ujeli nosečniški trebušček Kylie Jenner