stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Mamice svetujte: Varstvo v slabih higienskih razmerah

30. 1. 2018; 02.00
Avtor: V. M.
decek

Sinek se doma nenehno plazi po tleh. foto: Pexels

Koliko vam pomeni higiena okolja v katerem je vaš otrok? Slednje zanima našo bralko Ana Marijo, ki v nadaljevanju opisuje stanje pri tašči. Zanima jo ali bi vi otroka pustili v takšnih razmerah.

''Spoštovani. Sem mamica enoletnega dečka. Pravkar sem dobila službo in ker sem sinka do sedaj pazila sama, mi v vrtcu takole na hitro seveda niso na voljo. Znajti se bom morala drugače. Opcija je moja tašča, ki je v penziji. Ona bi ga z veseljem pazila, a kaj, ko imam pomisleke. Tašča je nekoliko starejša, z možem živita na kmetiji, temu primeren je tudi njun življenjski stil. Pač bolj na 'hojla dri' vse skupaj. Čistoča je na zadnjem mestu, vse je res močno posvinjano, kamorkoli se obrneš je nesnaga. Še kozarec je tako zaliman, da se mi obrača, ko mi ponudi pijačo. Vse lepo in prav, saj to je njun dom, ne želim je soditi, ampak ne predstavljam si, kako bo to zgledalo, ko se bo po tleh plazil naš malček. Prepričana sem, da se bodo zunaj imeli krasno. Imata živali, narave je v obilju, rada ga imata, to bo vse pozitivno vplivalo nanj. Samo ta umazanija … vem, rekli boste, da sem fina, ampak tole bi morali videti, da bi razumeli. Tu je kot smetišče, take stvari vidite na televiziji. Ni le razmetano, gre za večletno umazanijo. Mogoče je rešitev to, da se z možem vrževa na delo in midva spraviva dom v red? Je to preveč vsiljivo? Hvala za vaša mnenja. A.M.''

Bralka Ana Marija ima pomisleke glede sinkovega varstva pri babici. foto: Pexels

Dragi bralci, kakšno pa je torej vaše mnenje o Ana Marijini situaciji? Prijazno sporočilo, brez neprimerno zasnovanih besed, ji lahko zapišete v komentarju.

Bralka/bralec v stiski: Piši nam!

Vsi se včasih znajdemo v situacijah, ko bi nam prav prišel pogled iz drugega zornega kota. V kolikor bi želeli nasvet bralk in bralcev, lahko slednje storite povsem anonimno. Opis vaše situacije nam pošljite na e-naslov njena@svet24.si, s pripisom Bralci svetujejo. Besedilo bomo objavili na naši spletni strani in facebook profilu, kjer vam bodo lahko bralci pomagali z nasvetom in objektivnim pogledom na situacijo.

Vsaka pekovska dobrota zahteva svojo vrsto mletega zrna.

Vsaka pekovska dobrota zahteva svojo vrsto mletega zrna. foto: Dreamstime

prejšnji članek
To dvoje lahko pospeši razvoj raka
Zdravje
To dvoje lahko pospeši razvoj raka
naslednji članek
V pomlad z razigranimi pričeskami
Moda&Lepota
V pomlad z razigranimi pričeskami