profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Grenko življenje kmetice Darje

20. 10. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
darja tomazin kmetija

Darja ima za seboj grenko življenjsko pot foto: POP TV

Svojo srečo je v letošnjem šovu Kmetija iskala tudi 49-letna Darja Tomažin iz Šentruperta. Bitko je žal izgubila, kljub temu pa je dokazala, da zna poprijeti za delo. Darjo je namreč pretekla življenjska pot pošteno utrdila, zaradi česar drugače gleda na svet okoli sebe.

Darja Tomažin  je polovico svojega življenja preživela v Švici. V otroštvu ji ni bilo najlepše postlano, veliko je morala namreč delati in pomagati pri opravilih na domači kmetiji. Tista velika srčna želja, da bi postala mati, se ji ni nikoli izpolnila. ''Šestkrat sem bila na umetni oploditvi, a ni uspelo, tako da sem bila zelo žalostna. S časom se s tem sprijazniš,'' pove 49-letnica, ki živi skromno življenje na svoji kmetiji. ''Na dopustu sem bila nazadnje, ko sem bila stara 40 let. Šla sem na morje,'' se spominja in razkrije, da sicer preživlja poletja v družbi otrok, ki pridejo k njej na tabor.

Očeta iz izleta prinesla v žari

Tekmovalka Darja ima za seboj tudi žalostno izgubo očeta. ''Oče mi je umrl letos. Šel je v Bruselj na izlet, saj je bil za svoja leta, star je bil 91 let, vitalen in vesel,'' žalostno pripoveduje zgodbo. Vseeno pa je bil izlet zanj prevelik napor: ''Sredi trga ga je zadela kap in umrl je, a mislim, da je bila zanj to lepa smrt, saj je bil obkrožen z lepimi ženskami. To mu je vedno veliko pomenilo, ker je bil veseljak in rad je plesal,'' še pove Darja.



Darja se je nemudoma odpravila v Bruselj in očeta v žari pripeljala domov: ''Žaro sem sama pripeljala domov,'' pove in opiše očeta: ''Njegov najljubši hobi je bil šah. Zelo dobro sva se razumela, a tako kot v vsak oče in hči, sva se tudi midva kdaj skregala.''

Prav očetova smrt pa je bil eden od razlogov za vstop v Kmetijo, saj je rabila odmik od vsakodnevnih težav in malo počitka, ker veliko dela – poleti na svoji kmetiji, pozimi pri sestri v gostilni.


Darja Tomažin je z javnostjo delila svojo izgubo.

Darja Tomažin je z javnostjo delila svojo izgubo. foto: POP TV

prejšnji članek
Tara Zupančič: Tega se ne da kupiti!
Svet slavnih
Tara Zupančič: Tega se ne da kupiti!
naslednji članek
Miša Molk se spominja tega ...
Svet slavnih
Miša Molk se spominja tega ...