stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gledalci besni na produkcijo Kmetije - so šli predaleč?

7. 11. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Kaj se je dogajalo v včerajšnji oddaji Kmetije, ki jo predvaja slovenska televizija POP TV?

To so letošnji tekmovalci Kmetije. foto: POP TV

Ne mladi in ne starejši 'prebivalci' letošnje Kmetije ne znajo izbirati besed. Njihov besednjak pa očitno sloni na hudih kletvicah, ki jih včasih težko slišimo tudi v pijani gostilniški debati. Če v oči, oziroma bolje rečeno ušesa, bodejo besede mladih tekmovalk, ki se spuščajo na nivo žaljenja in groženj, pa še toliko bolj izstopajo skoraj enake besede starejše tekmovalke, ki je hkrati tudi mati, a se pri svojem izrazoslovju kljub temu očitno ne zna zadrževati. Včerajšnja Kmetija je v stopnji žaljenja in groženj prestopila vse meje, gledalci pa so besni predvsem na produkcijo, ki je kaj takšnega sploh dopustila. 

foto: POP TV

Sodu dno je izbilo dejstvo, da so se glava družine Katja in njena nadzornika Sabina in Tomaž odločili, da je prvi nominiranec Damjan, s tem pa so prekrižali načrte drugemu klanu. Milena že nekaj časa govori, da želi domov, kljub temu, da je takrat, ko bi domov lahko odšla, proti Darji suvereno zmagala. Vsi so zato upali, da bo tudi tokrat nominirana Milena, ki bi glede na močno željo odšla domov, glava družine pa bi lahko postal Damjan. Trojka se je odločila drugače in za prvega dvobojevalca postavila Damjana, kar pomeni, da lahko le-ta kmalu zapusti Kmetijo. 

Za Damjana, Dejo, Mileno in Tamaro sta bili Sabina in Katja veliki hinavki, čeprav komentatorji to težko razumejo, saj ne vedno, zakaj bi morali podpirati načrte nasprotnega klana. Takoj, ko je Katja namignila, da bo nominiran Damjan, je bilo iz ust Milene slišati 'kuzla', Damjan pa jo je hitro ozmerjal s hinavko in namignil, da bodo tudi njene skrivnosti prišle na plan in s tem namignil na domnevni seks, ki ga kamere niso zabeležile. Ko pa je Katja dejansko povedala, da je prvi dvobojevalec Damjan, je s kletvicami začela tudi mlada Tamara. Stvari pa so vrelišče dosegle šele potem, ko je voditeljica Natalija zapustila posestvo. 

foto: POP TV

Deja je začela govoriti, da Katjo moti to, da njen oče (Damjan) ne želi spati z njo in da ga je zato nominirala. "Zame nista človeka," pa je izjavila Tamara. "Če bi bila zunaj, bi jo že na gobec, sploh ne bi govorila, samo mahnila bi. Krava stara bo do konca življenja sama, ker jo noben sploh poscat noče, ta (Katja), pa je itag največja lajdra," se je drla Tamara. Ko pa je Sabina sicer tudi neprimerno užalila njeno mater, pa je v izjavi dodala še: "Kaj se bo ona na mojo mami spravljala, ma zakoljem jo kot prašiča." 

Nivo pa je prestopila tudi Milena. Glavo družine in nadzornico je podila iz hiše in ju ob tem žalila. "Kuzli, f*** of, je** se v gobec" ob tem pa je Sabini kazala še sredinca. 

foto: POP TV

Na hude besede in žalitve pa so se odzvali tudi gledalci. "Nobena maska ne more skriti vajinega neprimernega,gnusnega, brezobraznega obnašanja na TV. Pa se sploh zavedata, da vas gleda cela Slovenija? Sramota staršem in okolici," kar je letelo na mladi Tamaro in Dejo. "A se mi zdi ali je nekdo omenjal klanje oz. ubijanje? A so take grožnje dovoljene," se sprašuje ena izmed komentatork, ki ji je nekdo odgovoril, da verjetno ne bo nihše ukrepal in da gre tu za sramoto za produkcijo. "Sramota za Slovenijo in za televizijo", "Sinočna oddaja je bila katastrofa. Besedni zaklad je bil na res visokem nivoju, ki si znajo uskladiti zgolj ženske ... Sem že res bolj kot ne v letih, vendar takšnega šimfanja in nespoštovanja do starejših oseb še pa nisem slišal niti videl. To bi jaz 1000% nekako sankcioniral", "POP in Kmetija, razumem, da je to igra, ampak ali boste dopuščali takšno nestrpnost od in do udeležencev šova. Tamaro in Dejo kaznovat z odhodom iz Kmetije zaradi neprimernega obnašanja, Mileno pa odpeljat tja, kamor spada" in "Tamara, Deja,Milena in Damjan bi morali biti kaznovani, ker to je pa že psihično nasilje, kar je huje od fizičnega," pa so bili le nekateri izmed mnogih komentarjev gledalcev, ki so svoje neodobravanje izrazili na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Svinjska mast boljša izbira od kokosovega olja
Zdravje
Svinjska mast boljša izbira od kokosovega olja
naslednji članek
VIDEO: Paris Jackson zapela in navdušila z očetovim glasom!
Svet slavnih
VIDEO: Paris Jackson zapela in navdušila z očetovim glasom!