profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Konec sprenevedanja: Zmago slavila Milena?

5. 12. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Konec je igric in navideznega zavezništva. Na Kmetiji je napočil čas, da se vsak bori zase, tekmovalci se namreč že približujejo ciljni črti. Medtem ko Mitja suvereno kima, da je navkljub mladosti sposoben priti do konca, ne smemo pozabiti na Mileno, ki je pred dvema tednoma v izjavi napovedala svojo zmago.

'Sotekmovalci me podcenjujejo.' foto: POP TV

''Vsi čutimo, da smo v zadnji fazi tekmovanja. Mi se tega zavedamo, zaradi česar je prisotna takšna prijetna nervoza. Dolgo smo že tukaj, zdaj ostaja le še par tednov in evo … dinarčki padejo enemu v žep. Jaz mislim, da so zavezništva bolj kot ne navidezna, vsak bo moral začeti razmišljati s svojo glavo in se postaviti zase - tudi tisti, ki se 'šlepajo' na drugih ramenih. Ampak jaz vidim v tem neko prednost: to sem jaz, to je moj karakter. Vem, da se znam postaviti za sebe in mislim, da lahko pridem čim dlje, če ne celo do konca,'' je samozavesten Mitja, ki sicer meni, da ga sotekmovalci zaradi mladosti precej podcenjujejo.

A tekmovalci morda podcenjujejo tudi marljivo Mileno, ki je v času bivanja na posestvu dokazala, da zna pošteno zavihati rokave in poprijeti za še tako trdo delo. Čeprav se je gledalcem vtisnila v spomin kot jezljiva ženska, pa ne gre spregledati, da je prav ona tista, ki je z marljivim in odgovornim delom na Kmetiji prispevala k doseganju premnogih ciljev. Slednjega se zaveda tudi Milena, ki je pred tedni spoznala, da je njena vloga v šovu precej večja, kot je mislila sprva. Tedaj se je tudi odločila, da opusti željo po domu in se osredotoči na zmago v letošnjem šovu Kmetija. Milena je torej pošteno pripravljena na borbo, komu bo resnično uspelo priti do konca, pa bo znano že prav kmalu.

Za koga boste pa vi stiskali pesti? Zaupajte nam v komentarju.

foto: POP TV

prejšnji članek
Ko ni bilo kamer, je Henrik Indiri storil to ...
Svet slavnih
Ko ni bilo kamer, je Henrik Indiri storil to ...
naslednji članek
Tanja Žagar ga je končno pokazala!
Svet slavnih
Tanja Žagar ga je končno pokazala!