901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Konec veselja za Borisa

8. 12. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
Tedenska naloga, ki je potekalo pod Borisovo taktirko, žal ni uspela. Navkljub vloženemu trudu je namreč gospodar ocenil, da žganica nima primerne kvalitete. Boris je močno razočaran.

Boris ne more skriti razočaranja. foto: POP TV

Kot glava družine se je Boris z veliko vnemo lotil kuhanja žganja. Odločen, da mu tokrat nalogo brezhibno uspe, se je dela lotil sam in ob žganju prebedel dve noči.

Kot je pojasnil tekmovalcem, naloga ni uspela zaradi tega, ker niso porabili tropin od grozdja in jabolk. Milena meni, da je to zgolj izgovor. Ko so ga povprašali, kaj je porekel na gospodarjeve besede, je skomignil, da nič. ''Kaj naj bi mu pa rekel?''

''Ja nič, to je vse kar si naredil,'' je bila kritična Milena.

''Dve noči sem prebedel. Delal sem sam. Naročeno mi je bilo, da se naredi 35 litrov žganja, pa ni važna vsebnost alkohola, na koncu pa je bil problem ravno v alkoholu in ne količini žganja. 100 – odstotno se ne bom več trudil, ker res ni smiselno. Vedno tisti, ki je bil priden, izpade bedak, tisti, ki pa počiva, se pa lepo smeji in ga briga za celi svet,'' je razočaran Boris.

Dekleta o tem, kako bi moralo biti, da bi naloga uspela. foto: POP TV

A ostali tekmovalci so prepričani, da Borisova zgodba ni čisto taka, kot jo je predstavil. Menijo, da se je glede tropin zlagal, saj so vseskozi poslušali njun pogovor in tega niso zasledili. ''Nič novega, Boris se laže še naprej, išče razloge, zakaj ni opravljena naloga. Kar naj našteva razloge, pet tisočakov nam ne bo vrnil, sedem krajcarjev imamo, kar ni nič. Lažnivec je in hinavec,'' je oster Mitja.

prejšnji članek
Bi vi dovolili, da Majda spi na kavču?
Svet slavnih
Bi vi dovolili, da Majda spi na kavču?
naslednji članek
Cool Fotr: Sia je ponoči izginila!
Svet slavnih
Cool Fotr: Sia je ponoči izginila!
#obraziavenija
obraziavenija