1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aneta v ustnicah nima botoksa

11. 10. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Aneta

Aneta foto: VOYO

Kot je moč zaslediti na spletu, je Aneta s svojimi polnimi ustnicami pritegnila veliko pozornosti. Gledalci modrujejo o prekomerni uporabi botoksa, a naj vam zaupamo, da slednje ne drži.

Kdor se vsaj malo spozna na estetske storitve, mu je seveda popolnoma  jasno, da Aneta Andollini v ustnicah nima botoksa, saj se omenjen  preparat sploh ne uporablja za povečevanje volumna. Ja, drži,  tekmovalkine ustnice so nekoliko polnejše, a do takšnega videza je  prišla z minimalnim estetskim posegom, tekom katerega so ji v zgornji  rob aplicirali dermalno polnilo hialuron. A ne gre za veliko spremembo,  saj je imela že poprej velike in polne ustnice. 

»Tri mesece pred snemanjem šova sem v zgornji rob prejela 0,5 ml  hialurona. Spodnjo ustnico imam naravno polno, tudi hčerka je slednje  podedovala po meni. Na televiziji so ustnice res videti velike, ampak v  živo pa se mi ne zdi, da je tako velika razlika,« nam je tekom klepeta  razložila Aneta, ki niti ni vedela, da o tem na spletu potekajo  razprave.

Aneta

Aneta foto: VOYO

prejšnji članek
Znana Slovenka zaradi tega doma raje lika
Moda&Lepota
Znana Slovenka zaradi tega doma raje lika
naslednji članek
Slovenski košarkar drugič postal očka
Svet slavnih
Slovenski košarkar drugič postal očka