stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Denis prišel po slavo in ime

3. 11. 2022; 05.00
Avtor: V.M.
Denis

Denis foto: VOYO

Po nedavnem govoru, da ga do zmage vodi moč tigra, bo nocoj sledilo presenečenje. Denis bo pojasnil, da se v šov ni prijavil, da bi se boril za glavno nagrado, ampak da bi z nastopom na televiziji postal slavna oseba.

Tekmovalci se vse bolj glasno sprašujejo, kakšen je namen Denisove udeležbe v Kmetiji. Kljub trudu namreč ne najdejo skupne besede, večina ne razume njegovega vedenja in razmišljanja, ki jim vedno znova dviga pritisk in jih spravlja v slabo voljo.

To je moč tigra. foto: VOYO

A če smo še pred dvema tednoma poslušali o tem, da se le pretvarja, da nima interesa ter da ga proti zmagi vodi moč tigra in skrivne taktike, bo danes sledil presenetljiv preobrat. Denis bo namreč v nocojšnji oddaji postregel z novim pojasnilom, zakaj je pravzaprav prišel v resničnostni šov.

»Jaz sem prišel sem, da naredim sebi reklamo, sebi ime za svojo produkcijo. Mislim, saj bi bilo fajn imeti tisto nagrado, ampak raje privoščim nekomu, ki nujno rabi denar, ker vem, da je kar nekaj oseb na tej kmetiji, ki so prišli sem samo po zmago, pa samo po denarno nagrado. Ne pa kot jaz, ki sem prišel dejansko po slavo in po ime,« bo v izjavi razložil Denis.

prejšnji članek
Sanjski moški: Modra ženska, o kateri boste še slišali
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Modra ženska, o kateri boste še slišali
naslednji članek
Veste, kako očistiti opekač kruha in opekač za sendviče?
Kulinarika
Veste, kako očistiti opekač kruha in opekač za sendviče?