nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Natalija Bratkovič je med snemanji to močno pogrešala

19. 11. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
Natalija Bratkovič naslovna

Natalija Bratkovič foto: Promocijski material

Snemanje letošnje Kmetije je trajalo dobra dva meseca in pol. Ustvarjalci pa so se morali v tem času odpovedati številnim stvarem iz svoje zasebnosti.

O tem, kaj je med snemanjem na Dolenjskem letos pogrešala, je za nas spregovorila tudi voditeljica Natalija Bratkovič. Kmetija se je namreč prvič selila iz njene neposredne okolice, kar je pomenilo, da se je za čas snemanja morala preseliti v hotel. To je seveda močno zagrizlo v njeno vsakdanje življenje. Pred časom nam je že zaupala, da je bila prvič v času svojega razmerja z Dejanom tako dolgo narazen. Več o tem si lahko preberete tukaj. 

Namesto treninga kolo

"Rutina je manjkala. Do zdaj je bilo tako, da sem po snemanjih, ker je bila vedno lokacija v Prekmurju, šla domov. Popoldneve preživela v telovadnici, naredila trening zase in to je bilo to. Preden sem začela snemati, sem delala 6 treningov kickboxa na teden, ko smo začeli snemati pa je to padlo na nič. Nekaj sem nadoknadila s kolesarjenjem, da sem ostala v gibanju, zadnji mesec pa je bilo toliko vsega, da sem še kolo morala dati na stran," nam je zaupala vedno nasmejana Natalija. K temu je dodala, da si sicer s treningom zbistri tudi glavo. 

Telesno pripravljena

Svojo aktivnost in dokaz telesne pripravljenosti Natalija večkrat pokaže tudi na družbenih omrežjih. Tudi tokrat je svoje sledilce presenetila z eno izmed rutin. Pr njej pa iz prevala naredi stojo. 

prejšnji članek
Romana Krajnčan praznovala v krogu družine
Svet slavnih
Romana Krajnčan praznovala v krogu družine
naslednji članek
Marko Vozelj po 14 letih spet nastopil s Čuki
Svet slavnih
Marko Vozelj po 14 letih spet nastopil s Čuki
#obraziavenija
obraziavenija