zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Natalijo Bratkovič po Kmetiji objema žalost

20. 12. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
natalija-bratkovič

Natalija Bratkovič finale Kmetija 2022 foto: POP TV

Voditeljica resničnostnega šova Kmetija je po predvajani sezoni z javnostjo delila svoje občutke. Pa kar poglejmo, zakaj je žalostna in kakšna čustva jo prevzamejo ob podatku o gledanosti oddaje?

Tudi za televizijsko voditeljico Natalijo Bratkovič se je minuli konec tedna končal uspešen televizijski projekt. Svoje vtise si je želela deliti z vami že prej, a je potrebovala malce časa, da čustva prelije na papir.

Natalija Bratkovič finale Kmetija 2022 foto: POP TV

"Želela sem se javiti že v četrtek, po superfinalni oddaji, a sem si morala vzeti kakšen dan ali dva, da strnem misli, občutke ... besede. Vsako leto, ko se sezona Kmetije zaključi, sem žalostna ... a hkrati tudi vesela, ko slišim, vidim in berem vaše besede, mnenja, čestitke, podatke gledanosti, komentarje na družbenih omrežjih," je med spletne zidove ponesla zapis Natalija, ki občuti predvsem hvaležnost do gledalcev, ki so oddajo spremljali v neverjetnem številu, pa do ustvarjalcev, ki so tudi letos presenetili s pisano paleto zanimivosti in seveda hvaležnost do tekmovalcev, za katere se dobro zaveda, da jim ni bilo lahko, a ji na obraz riše nasmeh zavedanje, da so okusili neponovljivo doživetje.

'Tom - še enkrat ISKRENE ČESTITKE in prijetno zapravljanje.'

Natalija

prejšnji članek
Sanjski moški: Vse lepša Žana uresničila velik cilj
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Vse lepša Žana uresničila velik cilj
naslednji članek
Kristina Miler: To ni bila zaljubljenost
Resničnostni šovi
Kristina Miler: To ni bila zaljubljenost