1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Natalija Bratkovič: Veliko delam na sebi

31. 8. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
natalija-bratkovič

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Voditeljica Kmetije je bila ob skoku v 40. leta vesela in radostna, za kar ima zelo dober razlog. Na novo desetletje se je namreč dobro pripravila – tako z delom, kot z načrti.

Voditeljica šova Kmetija Natalija Bratkovič je v torek dopolnila 40 let. Skok v novo desetletje je preživela delovno, so ji pa sodelavci dan na posestvu kljub temu praznično obarvali. Kako pa Natalija gleda na slovo od tridesetih? »Super! Štirideseta, pridite! Jaz sem to začela govoriti že na začetku leta. Vsako desetletje mi je namreč prineslo nekaj lepega. Jaz veliko delam na sebi, zdi se mi namreč, da je to najpomembnejše. Če bom jaz srečna, če bom jaz sebe poznala, potem bo tudi ljudem okrog mene lažje,« je za oddajo POP IN pojasnila Natalija, ki ji je ljub šport in aktivno preživljanje prostega časa, zlasti na treningih kikboksa.

»Od trideset do štirideset je bilo moje telo, torej šport, fizična kondicija, da vidim, do kje lahko grem, kje so moje meje, kdaj jih lahko premaknem in kam, od štirideset do petdeset, pa bo 'glava' tista, ki bo na udaru,« je razložila voditeljica in dodala, da je napočil čas za poglabljanje vase.

Natalija Bratkovič foto: POP TV

prejšnji članek
Vrača se Galileo, kdo bo voditelj?
Svet slavnih
Vrača se Galileo, kdo bo voditelj?
naslednji članek
Botri: Kaj gre igralcu na živce pri svojem liku Stipana Macana?
Svet slavnih
Botri: Kaj gre igralcu na živce pri svojem liku Stipana Macana?