sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Eksplozija samozavesti na Kmetiji: Med tekmovalci skrit še en novinar

6. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Kmetija

Vijolična družina foto: VOYO

Ustvarjalci šova so tudi med člane vijolične družine vključili osebo, ki se ne poteguje za glavno nagrado. Kdo se vam zdi najbolj sumljiv? Ob samozavestnih izjavah boste ostali brez sape.

Med člani družine, ki biva v hlevu, je 'tekmovalec', ki so mu ustvarjalci šova Kmetija namenili vlogo novinarja pod krinko. Samozavesten mladenič, ki se ne poteguje za glavno nagrado in ki po vedenju ne spominja na medijskega predstavnika, je na dodeljeno vlogo neizmerno ponosen.

»Vse slišim, vse si zapomnim, vse vem. Jaz sem unikat, nisem tekmovalec, ampak to ne pomeni, da ne bom igral. Dobil sem vlogo, poročal bom za Kmečki list in nobena informacija mi ne uide. Jaz sem brutalno iskren, včasih tudi takrat, ko ni treba bit. Velikokrat se rad hecam, 'prcam', zafrkavam … kakšen prasec. Počutim se bolj posebno, zato mislim, da sem še bolj v središču pozornosti. To mi je všeč. To je to, saj sem že tako bil kreten,« se vam bo v nocojšnji oddaji predstavil od samozavesti prekipevajoči osvajalec ženskih src, ki pravi, da je deležen velike pozornosti deklet.

In s čim vas bo še osupnil? Zagotovo z naslednjo izjavo: »Razumem človeško psihologijo. Moji talenti so, da dobro opazujem … manipulator, psihopat. Velikokrat spravim ljudi v tisto smer, kot hočem.«

No, se vam kaj sanja, za koga gre? Ne zamudite nocojšnje epizode ob 21:10 uri na POP TV.

prejšnji članek
Potep z Leo: Zakaj selitev na drugo televizijo?
Svet slavnih
Potep z Leo: Zakaj selitev na drugo televizijo?
naslednji članek
Moja otroka kričita: 'To ni Janko, to je očka!'
Svet slavnih
Moja otroka kričita: 'To ni Janko, to je očka!'