1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gledalcem neznane igre: Grožnje z razkritjem temnih skrivnosti

26. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2023, mateja

Mateja foto: VOYO

Medtem ko so lansko leto vse največje skrivnosti ostale za kamero šova Kmetija, letos ne ostaja zgolj pri grožnjah. Mateja se namreč zelo zabava z dvigovanjem napetosti na račun razkrivanja informacij, ki niso za ušesa javnosti …

V sinočnji oddaji je Mateja izzivala Marcela z namigovanjem o njunem poznanstvu iz zunanjega sveta, ki sega do nekega poletnega dne, ko se je iz domačega kraja Šmarje pri Jelšah odpravila na 20 min oddaljen bazen v Šentjurju in tam srečala Marcela. »No, kako je bilo v Šentjurju? A se midva nisva nikoli na bazenu srečala? A nisi imel ti Katjo, ki je bil, bila sestra bivše tekmovalke Kmetije. A nisi bil? A mi nisi govoril, kako je njegova mama imela 'črnca' (temnopolti moški) in mu je denar pošiljala? A mi nisi govoril tega?« je Mateja pred kamero drzno drobila pomenljive in nedoločljive podrobnosti zasebnega klepeta, kar je Marcel vztrajno zanikoval in poudarjal, da se Mateje ne spomni.

Marcel: 'Sramoto delaš sebi in vsem, ki jih omenjaš!' foto: VOYO

Grožnje z razkritjem neprijetnih informacij pred kamero v šovu Kmetija sicer niso novost, tekmovalci so namreč tudi v preteklih sezonah občasno vrgli na mizo karte, s katerimi so lahko kakšno stvar izsilili ali preprečili. Minulo sezono je na ta način ostala gledalcem in produkciji skrita prenekatera vroča sočnost, kot tudi obiski iz zunanjega sveta in tihotapljenje 'dobrin' v izolacijo, brez katerih bi bilo za nekatere tekmovalce življenje v resničnostnem šovu mnogo bolj stresno.

Mateja je Marcela izzivala s podatki iz zunanjega sveta.

Mateja je Marcela izzivala s podatki iz zunanjega sveta. foto: VOYO

prejšnji članek
Ljudem se sanja ne, kaj preživlja Zvezdana Mlakar
Svet slavnih
Ljudem se sanja ne, kaj preživlja Zvezdana Mlakar
naslednji članek
Predstavil se je na Talentih, zdaj že izdal novo pesem
Svet slavnih
Predstavil se je na Talentih, zdaj že izdal novo pesem