Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Obraz POP TV odločno proti facebook uporabnikom

6. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
elenak

foto: POP TV

Ima prav?

Elena Korovina, ki se v oddaji Ljubezen po domače, ki jo predvaja komercialna televizija POP TV, bori za srce slovenskega kavboja Draga Kraševca, je na svojem facebook profilu objavila zanimiv zapis. Kaj jo je tako razjezilo in nenazadnje, ali ima prav? 

Simpatično Ljubljančanko in mati dveh otrok so očitno močno zmotili odnosi, ki nastajajo na družbenem omrežju facebook. ''Iščeš ljubezen ? Potem zakaj na ''profilni'' slika ene manekenke iz? Ali ''nabildanega'' moškega iz revije? Kaj pa imena: Lili, Lulu, Mumu, Kiki itd. Zakaj se mores skrivat pod masko in biti to kar nisi nikoli bil in upati , da te bo ta pravi našel. Kaj pa komunikacijski nivo? Pa ne se jeziti, če te normalen človek z normalnim človeškim imenom in realno sliko enostavno ignorira! Bodi to kar si, da pritegneš prave ljudi,'' je del njene facebook objave. 

Elena si je verjetno s sodelovanjem v oddaji in medijsko prepoznavnostjo pridobila tudi kar nekaj simpatizerjev, a očitno le-ti do nje ne znajo pristopiti na pravi način. 

prejšnji članek
Iryna zdaj pleše z drugim izbrancem
Resničnostni šovi
Iryna zdaj pleše z drugim izbrancem
naslednji članek
Savina Atai iskreno o žalovanju
Svet slavnih
Savina Atai iskreno o žalovanju