nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Je Urša res nezrela pubertetnica?

13. 4. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
urša škofic

foto: POP TV

Tako menijo spletni komentatorji ...

Čeprav je v svojem predstavitvenem intervjuju Urša Škofic povedala, da je zelo samozavestna in da se konkurence ne boji, pa je v petkovi oddaji pokazala, da je zgodba nekoliko drugačna. Je res nezrela pubertetnica, kot o njej pravijo nekateri komentatorji? 

Uršo Škofic iz Kamnika je namreč prihod še ene tekmovalke na kmetijo Mateja Ruparja močno in vidno prizadel. Čeprav je za nasmehom najprej skrivala svojo slabo voljo, jo je dejstvo, da je Matej na zmenek povabil ravno novo prispelo dekle, močno prizadelo. ''Zelo sem zmedena, ne vem, kaj naj si mislim. Ne vem, če sem Mateju sploh všeč. Ne vem, če bi sploh ostala tukaj,'' pa je povedala v zasebni izjavi. Vse skupaj jo je prizadelo tako močno, da je na koncu spakirala kovčke in Matejevo domačijo brez prave razlage tudi zapustila in svojega izbranca pustila popolnoma zmedenega. V napovedniku za oddajo, ki bo na sporedu ta petek, pa je vidno, da se rjavolaska na posestvo vrne, kljub temu, da je zatrjevala, da možnosti za to skorajda ni. To pa je zmotilo nekatere uporabnike facebooka, ki so o tekmovalki povedali kar nekaj stvari. 

''Urša je otročja. Nič to ne pomeni da ni bila izbrana prva za zmenek. Odhod iz posestva, to je pokazala da je čisto nezrela. Uf še vrnila se je. Bipolarna motnja bi jaz rekel,'' je bilo zapisano v enem izmed komentarjev. ''Urša se obnaša kot nezrela pubertetnica ...,'' je zapisala neka druga komentatorka, Cvetka pa je izpostavila, da je Urša že menila, da je Matejevo dekle, a da se ta seveda še ni odločil. 

Se strinjate s komentatorji? Je Urša pokazala svojo nezrelost? 

Preverite, kaj točno se je dogajalo na Matejevi kmetiji in kaj je Uršo spravilo iz tira. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Temna stran princa Charlesa: Svet zgrožen nad novimi podatki!
Svet slavnih
Temna stran princa Charlesa: Svet zgrožen nad novimi podatki!
naslednji članek
MasterChef: Bi morali Salome obmetavati s paradižniki?
Resničnostni šovi
MasterChef: Bi morali Salome obmetavati s paradižniki?
#nasazenazenska
nasazenazenska