sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je Barbara v šovu našla ljubezen?

22. 6. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
miha in barbara

Miha in Barbara foto: POP TV

Barbara v šovu Ljubezen po domače pravzaprav ni iskala ljubezni, zato je Mihova zavrnitev ni prav nič prizadela. A kot kaže, se v njenem ljubezenskem življenju vendarle nekaj dogaja …

Barbara Pastirk je že pred časom pojasnila, da se je v šov Ljubezen po domače prijavila, ker je želela izkusiti nekaj novega in videti, kako potekajo tovrstna snemanja oddaj resničnostnega formata.

Pa se je morda v šovu vseeno zagledala v Miho? Ne, kot je pojasnila za POP TV, med njima preprosto ni bil nobene kemije, tako da do njega goji zgolj prijateljska čustva. "Midva z Miho sva prijatelja, do njega nisem gojila globljih čustev, zato nisem bila razočarana. Miha je drugače zelo v redu fant, zanj ne najdem žal besede," je povedala Barbara, ki je dramatičen razplet v oddaji ni presenetil.

Velenjčanka na Mihovem posestvu torej ni našla ljubezni. Kaj pa potem, ko so kamere ugasnile? Je kasneje našla srečo v ljubezni? "Tega pa ne bom povedala. Sem raje pametno tiho," je skrivnostno in diplomatsko odvrnila 34-letnica.

Barbara

Barbara foto: POP TV

prejšnji članek
Miha Vodičar ponosen na svojo ženo
Svet slavnih
Miha Vodičar ponosen na svojo ženo
naslednji članek
Dnevni horoskop: S svojimi najbližjimi se boste prepirali
Horoskop
Dnevni horoskop: S svojimi najbližjimi se boste prepirali