901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vesna o Martini: Stoji in sedi kot Buda

4. 8. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Martina in Vesna

Martina in Vesna foto: edit: njena.si

Vesna je zgrožena nad Martino, ki pri 26 letih ne zna poprijeti za delo. 'Kuhanje ni pomembno. Pomembno je žensko srce,' pa pravi Siniša.

Petnajsta sezona šova Ljubezen na vasi se počasi izteka. Na posestvu kmeta Siniša Franjevca se pretakajo mešani občutki, od goreče zaljubljenosti do brezbrižnosti in bolečine zaradi krivice. Bo iskalec ljubezni plačal visoko ceno, ker posluša svoje srce? Čeprav je Vesna od Siniše zgolj leto starejša, se je namreč on zagledal v 24 let mlajšo Martino. Vesna ob tem ni ravnodušna, saj je v to, da bi pritegnila njegovo pozornost, vložila veliko truda in energije. A kot je ugotovila, Siniša posameznikove vrednosti ne vidi v dejanjih.

Martina foto: RTL

»Zamerim mu to, da je najmanj časa preživel z mano,« je v izjavi dejala Vesna, ki je Sinišu naravnost povedala, da se ji ne zdi prav, da je vso pozornost namenil Martini. »Trudila sem se za marsikaj. Kuham in vse ostalo, medtem pa kolegica ne dela nič. Popolnoma nič. Stoji in sedi kot Buda. Kot Buda se ne premika. Spregovori tri, štiri, pet besed …« je dogajanje povzela Vesna in poudarila, da bi se lahko tudi Martina vključila v delo v kuhinji, saj je tudi ona ženska.

Premlada za delo

»Dve sva. Realno bi bilo in pošteno.« No s tem se Siniša ne strinja, saj meni, da bi bili lahko do nje bolj prizanesljivi, češ da je še premlada in da se bo vsega še naučila. Pa je 26 let stara ženska res premlada, da bi poprijela za delo? In nenazadnje, zakaj za prehrano in urejeno okolje niso poskrbeli vsi udeleženci? Kakorkoli, Siniša bo kmalu spoznal, v kakšno dekle se je zaljubil …

Siniša foto: RTL

Siniša foto: RTL

Siniša foto: RTL

prejšnji članek
V morju mrgoli planktonskih polžkov - so nevarni?
Zdravje
V morju mrgoli planktonskih polžkov - so nevarni?
naslednji članek
8 stvari, za katere moški želijo, da jih ženske vedo o seksu
Odnosi
8 stvari, za katere moški želijo, da jih ženske vedo o seksu
#nasazenazenska
nasazenazenska