zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

POP TV prekinil šov, tekmovalka se je hudo poškodovala

1. 4. 2017; 05.30
Avtor: C. R.
salome

foto: Mediaspeed

Da je kuhanje lahko zelo nevarno, je na lastni koži občutila tekmovalka resničnostnega šova MasterChef Slovenija. Pop TV je zaradi nesrečnega dogodka prekinil s snemanjem šova.

V enem izmed izzivov v tekmovalni kuharski televizijski oddaji MasterChef Slovenija, ki naj bi ga POP TV na svojem programu predvajal naslednji teden, so morali tekmovalci pripraviti piščanca s flambirano zelenjavo. A, kot smo izvedeli po neuradnih, a zanesljivih informacijah, vse ni šlo po načrtih.

Tekmovalka kuharskega šova Salome je namreč po tem, ko je pripravljeno zelenjavo prelito s konjakom prižgala, želela kuharski postopek predčasno zaključiti in je posodo z ognjem pokrila s pokrovko. Vendar pri tem ni bila najbolj spretna, zato je plamen preskočil na njena oblačila. Zaradi splošne panike, ki je zavladala v studiu med tekmovalci, je minilo kar precej časa, preden so s pomočjo kuharskih sodnikov Karima Merdjadija in Luke Jezerška pogasili ogenj na obleki tekmovalke. Salome pa so morali nemudoma prepeljati v ljubljanski klinični center.

POP TV je zaradi nesrečnega dogodka prekinil s snemanjem oddaje. Po naših informacijah pa Salome ni v kritičnem stanju.

Kdaj bodo na POP TV nadaljevali s snemanjem priljubljenega šova, zaenkrat še ni znano. Odgovorov namreč danes nismo dobili, saj je 1. april.

Prispevek je prvoaprilska potegavščina.

prejšnji članek
To astrološko znamenje osvoji vse in vsakogar!
Horoskop
To astrološko znamenje osvoji vse in vsakogar!
naslednji članek
FOTO: Zvezdnice so jih pokazale!
Svet slavnih
FOTO: Zvezdnice so jih pokazale!