Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Šok: S to potezo POP TV razdelil gledalce priljubljenega šova!

12. 4. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
masterchef slovenija

foto: Pop TV

Ta teden bodo tekmovalci v televizijski kuharski oddaji MasterChef Slovenija kuhali z eksotičnimi mesninami, nekateri uporabniki družabnega omrežja so šokirani.

Ustvarjalci priljubljene tekmovalne kuharske oddaje MasterChef Slovenija so na facebooku najavili, da bodo tekmovalci v tokratnem kuharskem izzivu kuhali z eksotičnim mesom - mesom noja, krokodila, bizona, kenguruja in osla. Napoved je šokirala nekateri uporabnike družabnega omrežja, ki so prepričani, da je takšen televizijski kuharski izziv povsem nepotreben. "Že tako je preveč pobijanja živali zaradi požrešnosti 'folka', tukaj pa to še reklamirate," je zapisala  uporabnica Ida Zupancic in dodala, da je tovrsten izziv povsem nepotreben.

Z njo se je med drugimi strinjala uporabnica Amela Mikan, ki meni, da se kuharji ne bi smeli ozirati na to, ali meso uživajo druge kulture. "Če Kitajci jejo podgane, pse ... to še ne pomeni, da jih moramo tudi mi ... isto je z nojem, kengurujem, bizonom in krokodilom .... tole sploh ni 'kul'," je komentirala. "In potem jim jed še ne bo dobro uspela in bo končala v smeteh, kar je žalostno," pa je dodala uporabnica Darinka Bernik.

Kljub številnim kritikam so se našli tudi tisti, ki so bili nad izzivom navdušeni, saj je po njihovem mnenju omenjeno meso med najbolj okusnimi in prava specialiteta. Spet drugi so bili prepričani, da gre za dvojno merilo uporabnikov družabnega omrežja. "Joj no. A za krave, prašiče, piščance in ribe pa ne velja? Jaz ne maram na primer boksa, vreslinga ... in tega pač ne gledam," je na kritike na primer odgovorila Natalija Drolc

Kakorkoli, kuharji se bodo že v tem tednu soočili z eksotičnim kuharskim izzivom. Vi pa, kot svetuje Natalija, ugasnite male zaslone, če niste navdušeni nad tokratnim kuharskim izzivom MasterChefa Slovenija.

Preberite tudi, kako si je sodnik šova Luka Jezeršek privoščil Karima Merdjadija. Kliknite tukaj! 

prejšnji članek
Sin Janija Jugovica zakorakal v manekenske vode
Svet slavnih
Sin Janija Jugovica zakorakal v manekenske vode
naslednji članek
Stilistka na POP TV o tem nima pojma
Svet slavnih
Stilistka na POP TV o tem nima pojma