1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Elvis odkrito o svoji mami in sramoti

1. 6. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
elvis kudić

"Res mi je nudila vse, kar je lahko ..., tako da si boljše mamice, kot je ona, res ne bi mogel želeti," je priznal Elvis Kudič. foto: M24

"Od vedno sva jaz in mami," je odkrito o odnosu s svojo mamo dejal tekmovalec televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija Elvis Kudič

Bliža se finale tekmovalnega televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija in čeprav se je sinoči v oddaji najbolje odrezala Sara Rutar, je med favoriti tudi najmlajši tekmovalec šova, 20-letni Elvis Kudič, ki prihaja iz Bohinjske Bistrice.

Elvis je po mnenju ostalih tekmovalcev izjemno nadarjen kuhar, kot sam trdi pa ima zasluge za to tudi njegova mama. "Od vedno sva jaz in mami. Bilo je težko, ker sva bila sama, ampak mogoče pa ne bi bil tako močan ... mogoče ne bi bil tako čustven ... Mislim, da je mami dala vse od sebe, da me je vzgojila v takšnega, kakršen sem," je bil v sinočnji oddaji MasterChef Slovenija odkrit 20-letnik in dodal, da se mame ne sramuje tako, kot se je nekateri drugi mladi. "Jaz sem pa to že prerasel. Česa me je pa lahko sram? Res mi je nudila vse, kar je lahko ..., tako da si boljše mamice, kot je ona, res ne bi mogel želeti," je še povedal.

Kakorkoli, Elvis se v sinočnjem kuharskem izzivu ni najbolje odrezal, zato se bo moral skupaj z Lucijo Ćirović in Salome boriti za obstanek v šovu. Ali se bo uvrstil v polfinale šova, pa bo jasno že danes zvečer.

Preberite tudi: Tragična življenjska zgodba tekmovalca MasterChef. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Zaradi instagrama je njeno življenje viselo na nitki: Previdno s tem!
Svet slavnih
Zaradi instagrama je njeno življenje viselo na nitki: Previdno s tem!
naslednji članek
Helena Blagne ima dovolj!
Svet slavnih
Helena Blagne ima dovolj!