profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To sporoča Elvis Kudič gledalcem, ki so ga obsojali zaradi solz

9. 6. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
elvismasterchef

"Kdor ne kuha s čustvi, ne kuha zares," pravi Elvis Kudič. foto: POP TV

Tekmovalec televizijskega šova MasterChef Slovenija Elvis Kudič je po sinočnjem porazu v finalu šova spregovoril o solzah, ki jih je potočil pred kamerami.

Sinoči je kuharski pokal iz rok za las spolzel tekmovalcu televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija Elvisu Kudiču. Kot sam pravi, je na svoj dosežek kljub temu ponosen, o tem, da so ga nekateri gledalci zaradi potočenih solz v oddaji, označili za "slabiča", pa pravi: "Dokler sam ne greš skozi tak pritisk, kot je tukaj, nimaš sploh pravice komentirati, da je nekdo, ki je izrazil čustva, slabič. Pritiski so veliki, včasih zelo težko razmišljaš in ostaneš zbran."

Vsem uporabnikom družabnih omrežij, ki so jih zmotile njegove solze, Elvis sporoča: "Če potočiš solzo ali dve ... Ja, halo, saj kuhamo! Dober italijanski pregovor pravi: Kdor ne kuha s čustvi, ne kuha zares. Glede na moja leta in okoliščine se požvižgam na slovenske 'enoritne kavčarje', ki samo govorijo, sami pa ne bi naredili nič." Elvis še ravi, da bi sam, če ne bi bil poznavalec in če bi letošnjo sezono spremljal s kavča, takšnemu človeku, ki se ne sramuje pokazati čustev, le čestital. Dodaja še, da tudi solz ni bilo tako veliko. "Jokal sem trikrat v celotni sezoni: zaradi atletike, enkrat sem bil tik pred izpadom in mi ni bilo vseeno ter zaradi sreče, ker sem se uvrstil v polfinale MasterChef Slovenija 2017," še pojasnjuje tekmovalec.

Preberite tudi: Elvis Kudič v bolečinah: Ne morem več. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Kaj sta skupaj počela Helena Blagne in Lado Bizovičar?
Svet slavnih
Kaj sta skupaj počela Helena Blagne in Lado Bizovičar?
naslednji članek
Zmagovalka MasterChefa: "Samovšečno Saro so rinili naprej"
Resničnostni šovi
Zmagovalka MasterChefa: "Samovšečno Saro so rinili naprej"