pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nik v letu pred MasterChefom močno shujšal

15. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
nik-marolt, masterchef

Nik Marolt, MasterChef foto: VOYO

Najvišji in najmlajši tekmovalec 9. sezone šova MasterChef je pred enim letom tehtal 123 kilogramov. Ob pogledu na njegovo vitko podobo se ne zdi, a Nik razkriva, da ima težave z nihanjem teže.

Nik Marolt je 23 - letni tekmovalec nove sezone šova MasterChef, kise je mnogim vtisnil v spomin po taktičnem kuhanju v začetku oddaje, ko je kljub nepopolnem jedilniku pritisnil rdeči gumb in zafrknil vse ostale sotekmovalce, ki s kuhanjem še zdaleč niso zaključili.

Nik Marolt, MasterChef foto: VOYO

No, Nik je vzbudil pozornost tudi s svojo višino, zato vas bo nemara toliko bolj presenetil podatek, da se ta visoki sloki fant od malih nog sooča z nihajem telesne teže. Leto pred pričetkom snemanja šova je denimo tehtal 123 kilogramov, a je tako kot velikokrat poprej marljivo oklestil odvečne kilograme.

»V mladosti sem bil bolj 'buckast', zaradi česa sem večkrat tudi zajetno shujšal. V koronskih časih mi je uspelo znova nabrati kar nekaj odvečnih kilogramov, tako sem se v lanski projekt hujšanja spustil namenoma in načrtovano, uspelo pa mi je predvsem z reguliranjem hranjenja. Prenehal sem jesti zajtrk oziroma pred dvanajsto uro zjutraj, pa tudi prenehal jesti sladkarije in prigrizke, kot so čipsi in podobne stvari,« je v klepetu za 24ur.com pojasnil Nik, ki pravi, da se takšen, kot je danes, počuti veliko bolje, bi pa vseeno rad izgubil še kakšen kilogram.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Si je Janko Fatur ustvaril življenje na Obali?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Si je Janko Fatur ustvaril življenje na Obali?
naslednji članek
Odziv sinov na Rokovo vikinško pričesko
Svet slavnih
Odziv sinov na Rokovo vikinško pričesko