sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Barbara: 'Bojte se ljudi, ki artičoke ne poznajo'

17. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
barbara-nonis, masterchef

Barbara Nonis, MasterChef foto: VOYO, edit: njena.si

Zaradi artičoke je bilo v MasterChef kuhinji veliko slabe volje. Obremenjevala se je tudi Barbara, kasneje pa spoznala, da ni bila težava v njej, ampak v drugih.

Barbara Nonis je želela jed popestri z artičoko in hkrati pri sodnikih popraviti nedaven vtis, ko se je priprave zeljnate trajnice lotila napačno. Žal pa je njena odločitev vplivala tudi na ostale tekmovalce, ki nad nepričakovano sestavino niso bili navdušeni. Očitkov zaradi artičoke tako ni bilo malo, nemara pa je kakšna neprijetna beseda padla tudi tedaj, ko so kamere ugasnile. Barbara je tako sklenila, da vse skupaj malce bolj podrobno pojasni …

Barbara Nonis med pripravo jedi. foto: VOYO

»Pa da spregovorim o moji ljubljeni artičoki ... Tako zelo sem se obremenjevala zaradi nje, potem pa sem le doumela, da težava ni v meni, temveč v drugih, v njihovem nepoznavanju te čudovite, zdravilne zeli. Pred sto leti bi me zažgali na grmadi (danes jih imenujemo zdravilke),« je zapisala dolgolasa tekmovalka, ki ji je odziv na nezaželeno sestavino prinesel predvsem nauk: »Ne bojte se artičoke, bojte se tistih, ki je ne poznajo!«

Tekmovalka 9. sezone je za konec spletne prijatelje spodbudila, naj v svoj jedilnik vključijo to zdravilno rastlino, saj je odlična ne glede na to, ali jo pripravimo kot posamezno jed ali pa zgolj kot prilogo.

Barbara Nonis, MasterChef foto: VOYO

prejšnji članek
Tako se je od gledelcev poslovila slovenska voditeljica
Svet slavnih
Tako se je od gledelcev poslovila slovenska voditeljica
naslednji članek
Je šel Roškar s potegavščino tokrat predaleč?
Svet slavnih
Je šel Roškar s potegavščino tokrat predaleč?