nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bine Volčič se je poslovil od vloge MasterChef sodnika

28. 9. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
bine volčič 1

Bine Volčič foto: POP TV

Deseta sezona MasterChefa Slovenije se bo odvila brez Bineta Volčiča. Po šestih sezonah in 165 posnetih oddajah namreč Bine zapušča mesto sodnika. Vas razlog preseneča?

Pred nami je snemanje nove, že 10. sezone najbolj priljubljenega kuharskega šova, MasterChef Slovenije. Ekipa, ki ustvarja šov, se je skozi leta veliko naučila, še več pa so se iz kuharskih izzivov naučili gledalci POP TV. Ustvarjalci šova poglobljeno razmišljajo o novih nalogah, preizkušajo recepte, snujejo zabavne in čustvene trenutke, ki pokažejo tekmovalce in sodnike v njhovi najbolj iskreni podobi. V preteklih devetih letih, 274 snemalnih dneh, več kot 1000 padlih klapah je bilo neskončno objemov veselja, poskakovanja po stopnicah na balkon zmagovalcev, bilo pa je tudi veliko solza.  Razočaranj in sreče.  V prvih treh sezonah so jedi ocenjevali Alma, Luka in Karim, zadnjih šest sezon so tekmovalce spodbujali, jim svetovali in jih ocenjevali Luka, Karim in Bine. Po šestih sezonah in 165 posnetih oddajah Bine zapušča mesto sodnika.

Bine Volčič, Motovilci, Posestvo Monstera, chef, kuharski mojster foto: Matej Fišer

»Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči "Vikend oddih" ali na kuharske dogodke 4x4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin. Bom pa sedaj imel čas spremljati oddajo. Prav zanima me, kakšni bodo letošnji tekmovalci in prepričan sem, da jih za štedilniki MasterChef kuhinje čakajo zanimivi izzivi. Želim jim vrhunsko 10. sezono – naj zmaga najboljši!« je pojasnil Bine.

Bine Volčič, Motovilci, Posestvo Monstera, chef, kuharski mojster foto: Matej Fišer

prejšnji članek
Uživajte v omrežju 5G s Telemachovim telefonom
Življenjski slog
Uživajte v omrežju 5G s Telemachovim telefonom
naslednji članek
Lepotica iz ozadja, zaradi katere je bilo na izboru Miss Earth vražje vroče
Svet slavnih
Lepotica iz ozadja, zaradi katere je bilo na izboru Miss Earth vražje vroče
#obraziavenija
obraziavenija