nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakaj si gledalci oddaje Master Chef ne morete ogledati že 24 ur prej?

29. 3. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
Tekmovalci

Tekmovalci 10. sezone šova MasterChef. foto: POP TV

Do letos smo bili vajeni, da si določeno oddaje in serije, ki jih spremljamo na televiziji Pop TV lahko že dan poprej ogledamo na njihovih platformi Voyo. Letos je pri oddaji Master Chef prišlo do spremembe.

Številni gledalci so opazili, da si letošnje sezone kulinarične oddaje MasterChef Slovenija ne morejo ogledati že cel dan pred predvajanjem na televiziji. Serija Skrito v raju je recimo na voljo že celoten dan pred predvajanjem na televiziji. Primer: Če je del serije Skrito v raju na sporedu v petek ob 20.00, si jo tako lahko na Voyu ogledate že v četrtek v jutranjih urah. Do zdaj je bilo tako tudi z resničnostnimi šovi in tekmovalnimi oddajami, pri MasterChefu pa so koncept nekoliko spremenili. 

Na komercialno televizijo Pop TV smo se tako obrnili z vprašanjem, kakšen je letošnji koncept predvajanja oddaje, postregli pa so nam z naslednjim odgovorom: »MasterChef Slovenija je na VOYO dostopen pred predvajanjem na POP TV. Aktualno oddajo kuharskega šova si tako na VOYO lahko ogledate en dan prej, ob 22.30. Seveda pa imate tudi možnost ogleda zamujenih delov kadarkoli in kjerkoli.« S tem pa so potrdili, da je nova oddaja na voljo šele po predvajanju prejšnje oddaje na televiziji, kar pomeni, da si je ne morete več ogledati že 24 ur prej. 

prejšnji članek
Jamie Oliver odprl prvo restavracijo v Beogradu
Kulinarika
Jamie Oliver odprl prvo restavracijo v Beogradu
naslednji članek
Domen Kljun razkril zanimivo podrobnost iz zasebnega življenja
Svet slavnih
Domen Kljun razkril zanimivo podrobnost iz zasebnega življenja